Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Roletta

fényzáró rolettaA fényzáró roletta valóban sokoldalúan használható árnyékoló. A megszokott helyeken túl a kevésbé kézenfekvő nyílászárókon is lehet roletta.

alupigmentált rolettaEgyes alupigmentált roletták tetőtéri szobák ablakaira is passzolnak. Mit tud egy roletta, amit nem egyszerű textil alkot?

Az árnyékolástechnika beltéri képviselőjéről van szó, ami egyszerre árnyékol a szobákban és díszíti is az ablakokat.

A tetőterekben berendezett otthonoknak nem kell fullasztóan melegnek lennie a nyári évszakban. A tetőtérnek megvan az a hátránya, hogy a legmagasabban fekvő lakás, de egyúttal a legmelegebb is. A légkondicionáló használata nem az egyetlen, amivel a belső terek hőmérsékletét elviselhető szinten lehet tartani.

fényzáró rolettaA fényzáró roletta vagy fényáteresztő a jobb választás? A kérdésre nincs egy válasz, ugyanis a megrendelő igényei a mérvadóak.

Az árnyékolók általában utólag kerülnek az ablakokra. A beltéri árnyékolókat könnyebb is lecserélni, illetve felszerelni, ezért nem akadály, ha a tulajdonos a saját elképzeléseihez ragaszkodik. Megadják a szoba karakterét és az árnyékolás is személyre szabhatóbb a használatukkal. Léteznek kifejezetten sötétítésre tervezett modellek és olyan árnyékolók is, amikkel a fényszabályozás kifinomultabban történik. Mindkét típusra igaz, hogy a funkciónak nem kell háttérbe szorítania a külsőt.

fényáteresztő rolettaA fényáteresztő roletta a nyári napokon képes megóvni a lakást a túlzott felmelegedéstől. Mire képes egy árnyékoló, ami sötétít meg nem is?

A nyárra már nem kell hónapokat várni, itt van az ajtóban, érezni a forróság ígéretét. Az elmúlt nyarak magasra szökő hőmérséklete és az azzal járó hőség megtanította arra, hogy minden eszközzel felkészüljön a meleg kivédésére? Amikor nem a tűző nap forrósította utcán tartózkodik, akkor is a kellemetlen meleggel kell megküzdenie egy gyorsan átforrósodó lakásban. Számos módon lehet csökkenteni a felmelegedés mértékét és elérni, hogy a klíma megmaradjon. A hőszigetelés, a megfelelő időben végzett szellőztetés mellett a légkondicionáló és az árnyékolás is támogatja a célt.

2021.01.20 11:13

roletta a függönyhöz hasonlóan egy praktikus, beltéri árnyékoló, aminek több típusát is meg tudjuk különböztetni. Kinek ajánlott pont rolettát választani, ha árnyékolót szeretne vásárolni az ablakaira? Ennek a beltéri árnyékolónak az a maga sajátossága, hogy csak annyit takar el az ablakból, amekkora méretre van szabva. Nem ér a földig vagy a radiátor fölé és nem lehet elhúzni sem, hogy az egész ablakkeretet eltakarja. Ennek köszönhetően tökéletesen illik az ablakhoz és sajátos megjelenést tud kölcsönözni a szobáknak is.

fényáteresztő rolettaA roletta a beltéren telepíthető árnyékolók egyik közkedvelt képviselője. A népszerűségének megvannak az okai, az egyik ok kétségkívül a roletta dekoratív megjelenése. Tulajdonképpen a függönyre hasonlít, de annál jóval anyag takarékosabb árnyékoló. Csupán az ablak felületét fedi le, úgy viselkedik, mint egy redőny. A mérete és a kialakítása lehetővé teszi, hogy csak annyi helyet foglaljon el, amennyi feltétlenül szükséges az árnyékoláshoz, miközben díszítő funkciót is betölt.

Webáruház készítés