Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szalagfüggönyök

Főkategória >Szalagfüggönyök

...SZALAGFÜGGÖNY...

 

Szerkezete:

A szalagfüggöny karnis színterezett fehér, 25 mm*46 mm-es alumíniumprofil, amely mennyezetre klipszes, oldalfalra konzolok segítségével rögzíthető.

Függönylamellák:

A 127 mm-es szalagfüggöny lamellák tulajdonságát fényáteresztő képessége, anyaga, szélessége, tűzállósága, színe szerint lehet csoportosítani. Fényáteresztő képessége szerint lehet fényzáró, amely képes a nap sugarait teljesen kizárni a helyiségből, és lehet fényáteresztő, amely a szalagfüggöny lamella anyagtól függően szűri meg a nap sugarait, így ötvözi a hagyományos függöny-sötétítőfüggöny funkciókat.

 

Működése:

A karnisban helyezkednek el a lamella oldalmozgatását és forgómozgását elősegítő szerkezeti alkatrészek. A karnis két végén található a hajtómű és karnisvég. A hajtómű működtetésével áttételesen forgatjuk a lamellákat 180 fokban tetszésünk szerint, a gyöngylánc segítségével, illetve az ún. kocsikra akasztott lamellákat oldal irányban mozdíthatjuk a zsinórzat segítségével. A vezetősínre egy vállfa-szerű alkatrésszel csatlakoztatjuk a textíliát, vagy más néven a lamella garnitúrát. A lamellák feszességét és szinkron mozgását a lamella alján található lamella
súly és rendezőgyöngy biztosítja.

 

A szalagfüggöny elhúzásának iránya többféle lehet

kezelőhöz gyűjt (normál változat)
kezelővel ellentétesen gyűjt (abban az esetben ajánljuk ha a nyílászáró egyik oldalán csak a kezelőszerkezetnek van hely)
kettényíló (abban esetben ajánljuk ha a nyílászáró középen nyílik vagy ha a középen van egy olyan nyílászáró ami nyílik)
középre gyűjt (csak akkor ajánljuk ha a szalagfüggöny minimum 2 nyílászárót takar és mindkettő oldalt nyílik.)

 

A szalagfüggönyt lehet,

mennyezetre
álmennyezetre
oldalfalra szerelni.

Mozgatása:


kézi mozgatással, két húzózsinórral könnyedén elhúzza és fordítja a szalagfüggöny lamellákat.

Szerkezete

 




Szalagfüggöny alkalmazásával bármelyik helyiség sötétíthetővé válik!

Szalagfüggöny alkalmazásával bármelyik helyiség sötétíthetővé válik! Legyen szó magáningatlanról, vagy irodahelyiségről, a tulajdonosok számára problémát jelenthet bizonyos helyiségek megfelelő sötétítése, mivel szerkezetileg nem biztos, hogy alkalmasak például a redőnyök beépítésére. Szerencsére a problémára létezik egy nagyon egyszerű megoldás, mégpedig a szalagfüggönyök.

A szalagfüggönyök a szerkezeti adottságaik és könnyű felszerelhetőségük miatt bármilyen helyiségben megfelelően biztosítják az árnyékolást, ennek köszönhetően nem kell semmilyen átalakításokba belefogniuk az ingatlanok tulajdonosainak. Ha Ön is szeretne olyan helyiségbe szalagfüggönyt, ahol nem megvalósítható a redőny beépíttetése, forduljon hozzánk bizalommal! Az árnyékoló rendszerek terén széles méret- és színkínálatot biztosítunk a vásárlóknak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Válassza otthonába is a szalagfüggönyöket!

Válassza otthonába is a szalagfüggönyöket! Ha egy ingatlanban nagy üvegfelületek találhatóak, az mindenképp előnyös, hiszen így a lakótérbe kellő mennyiségű természetes fény juthat be, ugyanakkor bizonyos napszakokban ez zavaró lehet, így mindenképp kell gondoskodni a belső árnyékolók beszereltetéséről. Ha az Ön ingatlanjában is fellelhetőek nagy üvegfelületek, szerezze be kínálatunkból saját szalagfüggönyeit!

 

A szalagfüggönyökkel tökéletesen szabályozhatja a bejövő természetes fény mennyiségét úgy, hogy közben mégis kellő világosság lesz, így nem vakítja el a napfény a délutáni vagy a reggeli órákban. Most a korai sötétedés idején is előnyös választásnak bizonyulnak a szalagfüggönyök, ugyanis ilyenkor egyre korábban kapcsoljuk fel a lámpákat, így bárki könnyedén beláthat nemcsak az utcafrontról, hanem a szomszédból is. A szalagfüggönyök ezt megakadályozzák, így diszkrét takarást biztosítanak a téli estéken.

Webáruház készítés