Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.790.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

50.001-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.590.-Ft

előreutalással  3.150.-Ft

150.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Pinterest
Tanúsítvány
SSL Certificate

Harmonikaajtók

Főkategória >Harmonikaajtók

...Harmonikaajtók...

 

 

Termékismertető:

Alapanyaga műanyag.
Méretre gyártás után már csak helyszíni szerelést igényel.
Ajánlott nyíló ajtók helyett a kis helyigénye miatt üzletekbe, lakásokba továbbá helyiségek térelválasztásra, hangulatos, praktikus megosztására.
Könnyen tisztítható, karbantartást nem igényel.
Üvegutánzatú műanyag ablakokkal is rendelhetők, mérete: 6,5cm széles és 31cm magas.

 

Színválaszték:   fehér, áttetsző, zöld faeres, szürke faeres, natúr fa, barna, koloniál.

Egyedi méretben készül, egy és kétszárnyú kivitelben.

Műanyag fogantyú mágnes zárral.

Lamellák 10 mm vastag, kettős falú műanyag profilból, szélessége 11,5cm

Elkészítési idő kb 10-15 munkanap.

1,37 m2 alatt darabár.

Méretek

A legnagyobb elkészíthető szélesség 200 cm, a legnagyobb magasság 240 cm. A szélesebb felületűeket meg kell osztani. Nagyobb súlyt a sín nem bír el, a görgők kifordulhatnak a sínből, illetve kicsúszhatnak a főlamellából.

Az ajtó szétnyitásakor, összezárásakor az alkotóelemek összeütődnek, nem zajmentesen húzódnak.Sorrend:

Ablak beépítési példák:


Helytakarékos térelválasztás? Ajánljuk figyelmébe a harmonikaajtókat!

harmonikaajtóVannak olyan ingatlanok, ahol annyira szűk terek találhatók, hogy emiatt minden négyzetméter számít az ingatlan berendezésekor. Egyesek ilyenkor hosszú heteket eltöltenek azzal, hogy kitalálják, miképpen nyerhetnének nagyobb területet a lakáson belül. Sokan szinte azonnal a bútorokkal kezdenek el foglalkozni, és arra törekednek, hogy áthelyezésükkel kellő területet nyerjenek. A bútortologatásnál létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás a nagyobb, tágasabb tér biztosításához, mégpedig a harmonikaajtó.

A legtöbb ember bele sem gondol abba, hogy mekkora helyet foglalhatnak egy ingatlanon belül a kihajló ajtószárnyak és a mögöttük lévő holttér, pedig gyakran jelentős területre van szükség ahhoz, hogy ki lehessen nyitni őket. A leszerelést semmiképp sem választanák az ingatlanban élők, mert a térelválasztásra mindenképp szükség van.

A harmonikaajtók beszerelésével nem kell lemondani a megfelelő térelválasztásról csak azért, hogy nagyobb helyet kapjon az otthonában. Felszerelésükkel sokkal kellemesebb, szellősebb lesz a környezet, ez pedig mindenképp pozitív hatást gyakorol az ingatlanban élők közérzetére. A harmonikaajtók lakberendezés szempontjából is előnyösebbek. Ha az ember különleges, látványos térelválasztásra vágyik, ehhez tökéletesek ezek a praktikus nyílászárók. Telepítésükkel nagyon dizájnos és egyedülálló környezetet lehet kialakítani. Többféle színben elérhetők, így könnyedén igazodhat az ember otthona színvilágához.

A harmonikaajtók praktikus és dizájnos elemek, amik feldobják otthona hangulatát és hasznos teret nyernek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szüksége lenne harmonikaajtóra, rendelje meg kínálatunkból! Termékeink strapabírók, masszívak, amik képesek hosszú távon kiszolgálni, tapasztalja meg Ön is!

A harmonikaajtók előnyeiről röviden

A harmonikaajtók előnyeiről rövidenVannak olyan belső terek, amelyek esetében nem megvalósítható az ajtóval történő térelválasztás, mert vagy nem áll rendelkezésre kellő nagyságú terület egy normál ajtónak, vagy egyszerűen csak előnytelenül mutatna az adott helyen. A jó hír, hogy nem kell lemondania a térelválasztásról, ha a modern, minőségi harmonikaajtók mellett dönt!

A harmonikaajtókat rendkívül egyszerű telepíteni, ráadásul bármilyen ajtókeretbe beépíthetők, így nem kell falbontásba, nagyobb munkálatokba belekezdeni. Elég csak lemérni a rendelkezésre álló keretet, majd annak megfelelően legyártatni őket! A harmonikaajtók a praktikusságuk mellett látványosak, bármilyen tér összhatását pozitívan befolyásolják. Manapság főként a modern stílus részesíti előnyben az ilyen típusú térelválasztókat.

Ha Ön is kedveli a látványos megoldásokat és szeretné helytakarékosan kialakítani otthonát, vagy irodáját, döntsön a harmonikaajtók mellett! Rendelje meg kínálatunkból a minőségi térelválasztókat!


Webáruház készítés