Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate

Harmonikaajtók

Főkategória >Harmonikaajtók

...Harmonikaajtók...

 

 

Termékismertető:

Alapanyaga műanyag.
Méretre gyártás után már csak helyszíni szerelést igényel.
Ajánlott nyíló ajtók helyett a kis helyigénye miatt üzletekbe, lakásokba továbbá helyiségek térelválasztásra, hangulatos, praktikus megosztására.
Könnyen tisztítható, karbantartást nem igényel.
Üvegutánzatú műanyag ablakokkal is rendelhetők, mérete: 6,5cm széles és 31cm magas.

 

Színválaszték:   fehér, áttetsző, zöld faeres, szürke faeres, natúr fa, barna, koloniál.

Egyedi méretben készül, egy és kétszárnyú kivitelben.

Műanyag fogantyú mágnes zárral.

Lamellák 10 mm vastag, kettős falú műanyag profilból, szélessége 11,5cm

Elkészítési idő kb 10-15 munkanap.

1,37 m2 alatt darabár.

Méretek

A legnagyobb elkészíthető szélesség 200 cm, a legnagyobb magasság 240 cm. A szélesebb felületűeket meg kell osztani. Nagyobb súlyt a sín nem bír el, a görgők kifordulhatnak a sínből, illetve kicsúszhatnak a főlamellából.

Az ajtó szétnyitásakor, összezárásakor az alkotóelemek összeütődnek, nem zajmentesen húzódnak.

Beépítési segédletet: Klikk ide!


-4%
Harmonikaajtó  (fehér)
13 500 Ft (brutto)  12 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (barna)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-5%
Harmonikaajtó (fényáteresztő)
18 500 Ft (brutto)  17 500 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (koloniál)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (natúr fa)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (szürke faeres)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)

Sorrend:

Ablak beépítési példák:


Harmonikaajtó, egy praktikus nyílászáró

A harmonikaajtó a megoldás, ha a szűkös lakásban egy kis plusz helyet szeretne felszabadítani. Ne a bútorok helyén változtasson, hanem cserélje le a nyílászárókat!

A kis alapterületű lakásokban minden négyzetméter számít, amikor a lakberendezés feladatával küzdenek a tulajdonosok. Egy tágas lakással ellentétben nem lehet minden helyiségben úgy elhelyezni a bútorokat, ahogyan szeretnénk, mert a hely nagysága korlátokat szab a bútorok számának és beállításának. Ahelyett, hogy heteken át tervezgetné a berendezést és a bútorokat tologatná, inkább közelítse meg a problémát másik szemszögből! A nyílászárók oldaláról is van megoldása a helyhiány problémájának. A harmonikaajtók használatával ott is tud plusz helyet nyerni, ahol azt gondolná, hogy már nem lehet!

A hagyományos ajtók és az ajtószárnyak konkrét helyet foglalnak el egy szobából. Az ajtók leszerelése nem megoldás, mert a térelválasztás előnyeiről sokan nem szeretnének lemondani. Az ajtószárnyak zavaró használatát elfelejtheti, de az ajtókat megtarthatja, ha a harmonikaajtó mellett dönt! Szereltessen fel a régi, nyitható ajtószárnyak helyett inkább harmonikaajtót, amivel plusz helyet tud felszabadítani bármelyik helyiségben és a legkisebb lakásban is tágasabb, szellősebb tereket lehet a segítségével kialakítani. Valósítsa meg a helytakarékos térelválasztást egy minőségi, dizájnos, egyedi kivitelezésben készült harmonikaajtóval! A harmonikaajtó számos olyan előnnyel rendelkezik, amivel egy hagyományos ajtó nem, mert ajtószárnyakkal készül. A következő részben röviden ismertetjük a harmonikaajtó legjobb tulajdonságait és felvázoljuk, hogy hová és miért jó döntés a harmonikaajtó beépítése.

harmonikaajtó legszembetűnőbb előnye az, hogy a legkisebb helyen is elfér. Tulajdonképpen tetszés szerint eltüntethető, ha akarjuk nincs szem előtt, ha szükség van a  térelválasztásra, csak elhúzzuk és máris elkülönítettük az egyik helyiséget a másiktól!

A harmonikaajtó nagyon egyszerűen telepíthető, illetve beszerelhető, mert méretre gyártva, a megfelelő kiegészítőkkel és szerszámokkal bármilyen ajtókeretbe be lehet építeni. A megrendelőnek csak le kell mérnie az ajtókeret szélességét és a hosszúságát, majd leadni a rendelést, hogy milyen alapanyagú, színű és kivitelezésű nyílászárót szeretne rendelni. A maximális beépíthető magassága egy harmonikaajtónak 240 cm, a maximális beépíthető szélessége pedig 200 cm, tehát a nagyobb belmagasságú ingatlanokban sem kell nélkülözni a használatát. Az ajtót csak az ajtókeretbe kell  rögzíteni, nincs szükség falbontásra, festésre vagy bármilyen átalakításra.

harmonikaajtó mozgatása csak egy mozdulat, egyik irányból a másikba el lehet húzni. A padló lejtése vagy az ajtókeret formája nem akadály, nincs ajtószárny, ami útban lenne. A megrendelő a méretre, formára készített ajtónál eldöntheti, hogy jobbról balra vagy balról jobbra mozgatható legyen, illetve egy vagy kettő szárnyú nyílászárót szeretne. A mozgatást segíti az ajtón elhelyezett fogantyú is.

harmonikaajtó lehet fehér, fa mintázatú vagy akár színes is. A műanyag panelt ki lehet egészíteni kisebb nagyobb, tetszőleges számú ablakocskával, amik a fényt is be tudják engedni, így zárt állapotban sem lesz teljesen sötét a szobában. A takarítás, karbantartás egyszerű, a műanyag ajtótestet csak egy kis mosószeres vízbe mártott szivaccsal kell lemosni, illetve portalanítani, ha szükséges. Az ajtó a szobához tervezhető a megjelenését tekintve is, lehet visszafogott, elegáns, bohém, rusztikus is.

harmonikaajtó megrendelése előtt érdemes pár dolgot tudatosítani, illetve ezekhez ragaszkodni annak érdekében, hogy a nyílászáró valóba használható és minőségi modell legyen. Az alapanyag az egyik feltétele a megbízható harmonikaajtónak. A másik az ajtópanel vastagsága. Az ajtónyílás szélességéhez tervezett panel osztottsága is számít a használható, színvonalas, jól működő ajtó elkészítésénél. A mi ajtóink 10 mm vastag, kettős fallal ellátott panelből készülnek, ami biztosítja a stabil, biztonságosan mozgatható ajtót. Az új ajtó kevesebb, mint két hét alatt elkészül!


Webáruház készítés