Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Harmonikaajtók

Főkategória >Harmonikaajtók

...Harmonikaajtók...

 

 

Termékismertető:

Alapanyaga műanyag.
Méretre gyártás után már csak helyszíni szerelést igényel.
Ajánlott nyíló ajtók helyett a kis helyigénye miatt üzletekbe, lakásokba továbbá helyiségek térelválasztásra, hangulatos, praktikus megosztására.
Könnyen tisztítható, karbantartást nem igényel.
Üvegutánzatú műanyag ablakokkal is rendelhetők, mérete: 6,5cm széles és 31cm magas.

Színválaszték:  

Anyagában színezett: fehér, áttetsző, zöld faeres, szürke faeres, natúr fa, barna, koloniál.

Festett harmonikaajtók: világosfa, sötétfa, kőrisfa.

Egyedi méretben készül, egy és kétszárnyú kivitelben.

Műanyag fogantyú mágnes zárral.

Lamellák 10 mm vastag, kettős falú műanyag profilból, szélessége 11,5cm

Elkészítési idő kb 10-15 munkanap.

1,37 m2 alatt darabár.

Méretek

A legnagyobb elkészíthető szélesség 200 cm, a legnagyobb magasság 240 cm. A szélesebb felületűeket meg kell osztani. Nagyobb súlyt a sín nem bír el, a görgők kifordulhatnak a sínből, illetve kicsúszhatnak a főlamellából.

Az ajtó szétnyitásakor, összezárásakor az alkotóelemek összeütődnek, nem zajmentesen húzódnak.

Beépítési segédletet: Klikk ide!


-4%
Harmonikaajtó  (fehér)
13 500 Ft (brutto)  12 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (barna)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-5%
Harmonikaajtó (fényáteresztő)
18 500 Ft (brutto)  17 500 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (koloniál)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (natúr fa)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-4%
Harmonikaajtó (szürke faeres)
15 500 Ft (brutto)  14 900 Ft (brutto)
-11%
Prémium Harmonikaajtó (kőrisfa) festett
18 900 Ft (brutto)  16 800 Ft (brutto)
-11%
Prémium Harmonikaajtó (sötétfa) festett
18 900 Ft (brutto)  16 800 Ft (brutto)
-11%
Prémium Harmonikaajtó (világosfa) festett
18 900 Ft (brutto)  16 800 Ft (brutto)

Sorrend:

Ablak beépítési példák:


Harmonikaajtó, egy praktikus nyílászáró

A harmonikaajtó a megoldás, ha a szűkös lakásban egy kis plusz helyet szeretne felszabadítani. Ne a bútorok helyén változtasson, hanem cserélje le a nyílászárókat!

A kis alapterületű lakásokban minden négyzetméter számít, amikor a lakberendezés feladatával küzdenek a tulajdonosok. Egy tágas lakással ellentétben nem lehet minden helyiségben úgy elhelyezni a bútorokat, ahogyan szeretnénk, mert a hely nagysága korlátokat szab a bútorok számának és beállításának. Ahelyett, hogy heteken át tervezgetné a berendezést és a bútorokat tologatná, inkább közelítse meg a problémát másik szemszögből! A nyílászárók oldaláról is van megoldása a helyhiány problémájának. A harmonikaajtók használatával ott is tud plusz helyet nyerni, ahol azt gondolná, hogy már nem lehet!

A hagyományos ajtók és az ajtószárnyak konkrét helyet foglalnak el egy szobából. Az ajtók leszerelése nem megoldás, mert a térelválasztás előnyeiről sokan nem szeretnének lemondani. Az ajtószárnyak zavaró használatát elfelejtheti, de az ajtókat megtarthatja, ha a harmonikaajtó mellett dönt! Szereltessen fel a régi, nyitható ajtószárnyak helyett inkább harmonikaajtót, amivel plusz helyet tud felszabadítani bármelyik helyiségben és a legkisebb lakásban is tágasabb, szellősebb tereket lehet a segítségével kialakítani. Valósítsa meg a helytakarékos térelválasztást egy minőségi, dizájnos, egyedi kivitelezésben készült harmonikaajtóval! A harmonikaajtó számos olyan előnnyel rendelkezik, amivel egy hagyományos ajtó nem, mert ajtószárnyakkal készül. A következő részben röviden ismertetjük a harmonikaajtó legjobb tulajdonságait és felvázoljuk, hogy hová és miért jó döntés a harmonikaajtó beépítése.

harmonikaajtó legszembetűnőbb előnye az, hogy a legkisebb helyen is elfér. Tulajdonképpen tetszés szerint eltüntethető, ha akarjuk nincs szem előtt, ha szükség van a  térelválasztásra, csak elhúzzuk és máris elkülönítettük az egyik helyiséget a másiktól!

A harmonikaajtó nagyon egyszerűen telepíthető, illetve beszerelhető, mert méretre gyártva, a megfelelő kiegészítőkkel és szerszámokkal bármilyen ajtókeretbe be lehet építeni. A megrendelőnek csak le kell mérnie az ajtókeret szélességét és a hosszúságát, majd leadni a rendelést, hogy milyen alapanyagú, színű és kivitelezésű nyílászárót szeretne rendelni. A maximális beépíthető magassága egy harmonikaajtónak 240 cm, a maximális beépíthető szélessége pedig 200 cm, tehát a nagyobb belmagasságú ingatlanokban sem kell nélkülözni a használatát. Az ajtót csak az ajtókeretbe kell  rögzíteni, nincs szükség falbontásra, festésre vagy bármilyen átalakításra.

harmonikaajtó mozgatása csak egy mozdulat, egyik irányból a másikba el lehet húzni. A padló lejtése vagy az ajtókeret formája nem akadály, nincs ajtószárny, ami útban lenne. A megrendelő a méretre, formára készített ajtónál eldöntheti, hogy jobbról balra vagy balról jobbra mozgatható legyen, illetve egy vagy kettő szárnyú nyílászárót szeretne. A mozgatást segíti az ajtón elhelyezett fogantyú is.

harmonikaajtó lehet fehér, fa mintázatú vagy akár színes is. A műanyag panelt ki lehet egészíteni kisebb nagyobb, tetszőleges számú ablakocskával, amik a fényt is be tudják engedni, így zárt állapotban sem lesz teljesen sötét a szobában. A takarítás, karbantartás egyszerű, a műanyag ajtótestet csak egy kis mosószeres vízbe mártott szivaccsal kell lemosni, illetve portalanítani, ha szükséges. Az ajtó a szobához tervezhető a megjelenését tekintve is, lehet visszafogott, elegáns, bohém, rusztikus is.

harmonikaajtó megrendelése előtt érdemes pár dolgot tudatosítani, illetve ezekhez ragaszkodni annak érdekében, hogy a nyílászáró valóba használható és minőségi modell legyen. Az alapanyag az egyik feltétele a megbízható harmonikaajtónak. A másik az ajtópanel vastagsága. Az ajtónyílás szélességéhez tervezett panel osztottsága is számít a használható, színvonalas, jól működő ajtó elkészítésénél. A mi ajtóink 10 mm vastag, kettős fallal ellátott panelből készülnek, ami biztosítja a stabil, biztonságosan mozgatható ajtót. Az új ajtó kevesebb, mint két hét alatt elkészül!


Webáruház készítés