Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szúnyogháló

A szúnyogokat senki sem szereti. Ezek a kis, zümmögő jószágok nem elég, hogy idegesítően köröznek a lámpák körül, még csípnek is. A szúnyogháló felszerelése indokolt, mert a vörös, viszkető, feldagadó csípések csúnya nyomokat hagynak a bőrön és amellett, hogy bosszantóak, súlyosabb tünetekkel is járhatnak a viszketésen kívül.

A szúnyogháló nélküli ablakok olyanok, mintha a ház tulajdonosa meghívást intézne a szúnyogokhoz. Érdemes azt az időt rászánni a szervezésre, ami a vásárlást és a szúnyogháló szettek telepítését jelenti. Az eredmény magáért beszél, hiszen egy problémával kevesebb.

Az irodában is hasznát tudja venni a rolós szúnyoghálóknak! A szúnyogok és egyéb, kellemetlen élősködők számára nincs kivétel, ha be kell hatolniuk a különböző épületekbe, vagyis nem csak a családi házakba szeretnek beköltözni, hanem az irodahelyiségekbe is, tehát utóbbiak kapcsán is gondoskodni kell a hatékony, megfelelő védelemről. Ha Ön is szeretne felkészülni a szúnyogok, legyek, egyéb élősködők támadására, válasszon praktikus megoldást, vagyis döntsön a rolós szúnyoghálók mellett!

Védekezzen szúnyogháló ajtóval a rovarok ellen! A nyári nappali forróság után megkönnyebbülést hoz az esti lehűlés, ilyenkor arra törekszünk, hogy minél alaposabban átszellőztethessük otthonunkat, azonban a nyílászárók kinyitásakor szinte egyből megjelennek a különböző rovarok. A legnagyobb felület az ajtó, amelyen jelentős mennyiségű rovar juthat be otthonunkba, ezért fontos, hogy védekezésképpen gondoskodjunk a bejáratok védelméről szúnyogháló ajtó felszerelésével!

A rolós szúnyoghálók a tavaszi, nyári évszakok elmaradhatatlan kiegészítői, amik megóvnak a rovarok okozta minden kellemetlenségtől! A rovarok lehetnek repülő, mászó, ugráló fajták, de egyiket sem látjuk szívesen az otthonunkban, ahol pihenésre, békére, tisztaságra vágyunk. A rovarokat a házon kívül tudni több módon is lehetséges, az egyik ezek közül a jól bevált szúnyogháló használata.

Egy szúnyogháló szett megoldja minden problémáját, ami a rovarokhoz kapcsolódik! Ahogyan enyhül az idő, a meleggel, esővel és napsütéssel együtt megjelenik az a jól ismert hang is. A hang, ami a legjobb hangulatú vendégséget is képes elrontani, ami egy kellemes délutáni szunyókálást szakít félbe könyörtelenül, a hang, ami egyet jelent a szúnyogok, legyek és repdeső rovarok elleni harccal. 

szúnyogháló ajtó az erkélyek, verandák, balkonok nyílászáróinak nagyon hasznos kiegészítője, ami megóvja a rovaroktól az otthonokat. Az ajtóra tervezett szúnyoghálók szinte mindenhol megtalálhatóak, ahol az erkély vagy ehhez hasonló tér megtalálható. A szellőztetés és a nyílászáró használata során is fontos olyan védelmi vonalat fenntartani, ami a rovarokat ki tudja zárni az ingatlanból.

Alumínium keretes szúnyoghálóAlumínium keretes szúnyoghálóval a rovarok elleni védekezést nagyon gyorsan és saját kezűleg tudja megvalósítani. A nyílászárókat érintő alakításokat sokan hosszadalmas és költséges dolognak ismerik, ez azonban nem minden esetben igaz. A szúnyoghálók olyan kiegészítői az ablakoknak és ajtóknak, amiket pár óra alatt fel is lehet szerelni, attól függően, hogy milyen típusú szúnyoghálót vásárolt az ingatlan tulajdonosa. 

műanyag keretes szúnyoghálóműanyag keretes szúnyoghálót segítség nélkül is az ablakra tudja rögzíteni, így akkor készül el, amikor Önnek ideje van rá! A szúnyoghálókból sokszínű a választék, nem kell minden ablakon a kerethez rögzített hálónak lennie. Arra sincsen szükség, hogy Ön külön fizessen a szúnyogháló felszerelésének szolgáltatásáért. Amennyiben úgy gondolja, hogy egy kis önállóság a szúnyogháló felszerelésébe is belefér, rendeljen komplett, műanyag keretes szúnyogháló szettet és tegye fel saját kezűleg az új kiegészítőket az ablakaira!

Webáruház készítés