Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Rolódiszkont ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

Sprinter

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

blog

Redőnyök és egyéb kiegészítőkAnnyiféle árnyékoló létezik a redőnytől a rolóig, hogy nem könnyű belőlük azonnal és jól választani. A hálószoba különösen kényes terület.

A hálószoba minden lakásban és házban egyike a legintimebb tereknek, ahol a pihenés jut főszerephez. A hálóban fontos olyan berendezést kialakítani, ami támogatja a zavartalan alvást és segíti a teljes kikapcsolódást. Nem juthatnak szerephez a zavaró zajok, fények és az alvást megzavaró tárgyak.

Alumínium keretes szúnyoghálóAlumínium keretes szúnyoghálót szettben vásároljon! Az ablakait egyedül is fel tudja szerelni hasznos kiegészítővel a rovarok ellen!

A szúnyoghálókat nem szabad megspórolni az ablakokról, mert egész évben praktikus kiegészítőként lehet használni őket. A szúnyoghálókra tavasszal van a legnagyobb kereslet, amikor az ablakok szélesre tárulnak a jó idő előtt. A napfénnyel és a kellemes meleggel együtt azonban a zümmögő, keringő rovarok is bejutnak a szobákba, amik ellen nehezen lehet védekezni, ha egyszer már beljebb kerültek. Az egyetlen eszköz a minőségi szúnyogháló, ami anélkül tartja távol a rovarokat, hogy az ablakokat csukva kellene tartani.

Szúnyogháló ajtókSzúnyogháló ajtókkal a szúnyog inváziótól sem kell tartania! A nyílászárók rovarvédelme az ingatlan biztonságát is elősegíti!

műanyag ablakpárkányokműanyag ablakpárkányokból kimagasló minőséget ajánlunk. Találja meg nálunk az új kiegészítőket a nyílászáróihoz!

szalagfüggönyökSzalagfüggönyök, komplett készletben. Válassza az egyszerűbb, könnyebb megoldást, ismerkedjen meg az általunk kínált alternatívával!

harmonikaajtóharmonikaajtó a nyílászárók egy különleges képviselője. A lakásban bárhol helyet kaphat, ahol jól ki tudják használni a tulajdonságait.

harmonikaajtót az különbözteti meg a hagyományos nyílászárótól, hogy csak a két ajtófélfa között foglal helyet, nyitott és csukott állapotban is. A hagyományos ajtók befelé vagy kifelé nyílnak, ezért ha nincsenek csukott állapotban, akkor a sarokban, a fal mentén vagy a szobában helyet foglalnak el. A harmonikaajtó ezzel ellentétben elhúzott állapotban gyakorlatilag nem is észrevehető, széthúzva pedig zárt ajtót, illetve térelválasztót testesít meg. Ennek a kialakításnak köszönhető, hogy ezt a nyílászárót bárhová be lehet építeni és mindenhol jó választásnak bizonyul.

Smarthome motoros redőnyökre cserélje le a régi redőnyeit, ha szeretné átélni a modern árnyékolás élményét! A csere ára nagyon jó befektetés, amiről Ön is rövidesen meg fog győződni!

Azok, akiknek hagyományos redőnyeik vannak, talán nem is tudják, hogy mennyit számít egy olyan apró változtatás, mint a redőnymotor. A kapcsolós redőnymotorok és a rádiós redőnymotorok is ugyanazt a kényelmet tudják nyújtani. A Smarthome motoros redőnyök lehetnek kapcsolósak vagy távirányítósak, attól függően, hogy a vásárló milyen típusú redőnymotort választ az új redőnyhöz. Mindegyik motoros redőny típus ugyanolyan előnyökkel rendelkezik vagyis nem kell a redőny felhúzását és leengedését kézzel végeznie!

műanyag keretes szúnyoghálóműanyag keretes szúnyoghálót segítség nélkül is az ablakra tudja rögzíteni, így akkor készül el, amikor Önnek ideje van rá! A szúnyoghálókból sokszínű a választék, nem kell minden ablakon a kerethez rögzített hálónak lennie. Arra sincsen szükség, hogy Ön külön fizessen a szúnyogháló felszerelésének szolgáltatásáért. Amennyiben úgy gondolja, hogy egy kis önállóság a szúnyogháló felszerelésébe is belefér, rendeljen komplett, műanyag keretes szúnyogháló szettet és tegye fel saját kezűleg az új kiegészítőket az ablakaira!

Alumínium keretes szúnyoghálóAlumínium keretes szúnyoghálóval a rovarok elleni védekezést nagyon gyorsan és saját kezűleg tudja megvalósítani. A nyílászárókat érintő alakításokat sokan hosszadalmas és költséges dolognak ismerik, ez azonban nem minden esetben igaz. A szúnyoghálók olyan kiegészítői az ablakoknak és ajtóknak, amiket pár óra alatt fel is lehet szerelni, attól függően, hogy milyen típusú szúnyoghálót vásárolt az ingatlan tulajdonosa. 

szúnyogháló ajtó az erkélyek, verandák, balkonok nyílászáróinak nagyon hasznos kiegészítője, ami megóvja a rovaroktól az otthonokat. Az ajtóra tervezett szúnyoghálók szinte mindenhol megtalálhatóak, ahol az erkély vagy ehhez hasonló tér megtalálható. A szellőztetés és a nyílászáró használata során is fontos olyan védelmi vonalat fenntartani, ami a rovarokat ki tudja zárni az ingatlanból.

Egy szúnyogháló szett megoldja minden problémáját, ami a rovarokhoz kapcsolódik! Ahogyan enyhül az idő, a meleggel, esővel és napsütéssel együtt megjelenik az a jól ismert hang is. A hang, ami a legjobb hangulatú vendégséget is képes elrontani, ami egy kellemes délutáni szunyókálást szakít félbe könyörtelenül, a hang, ami egyet jelent a szúnyogok, legyek és repdeső rovarok elleni harccal. 

A rolós szúnyoghálók a tavaszi, nyári évszakok elmaradhatatlan kiegészítői, amik megóvnak a rovarok okozta minden kellemetlenségtől! A rovarok lehetnek repülő, mászó, ugráló fajták, de egyiket sem látjuk szívesen az otthonunkban, ahol pihenésre, békére, tisztaságra vágyunk. A rovarokat a házon kívül tudni több módon is lehetséges, az egyik ezek közül a jól bevált szúnyogháló használata.

okos redőnyökAz okos redőnyök ma már nem számítanak különlegességnek, sőt, minden ablakon ott a helyük! Egy átlagos árnyékoló tulajdonságaival és teljesítményével mindenki tisztában van. A redőnyöket használjuk leggyakrabban sötétítésre, amikor csak szükségünk van rá, a redőnypalást lefelé vagy felfelé mozgatásával máris a megfelelő fényviszonyokat tudjuk megteremteni. 

árnyékolókAz árnyékolókra a lakásfelújítási támogatás összegéből is költhet! Az idei évben, 2021-ben a családok számára nagyszerű lehetőséget kínál az állami, lakásfelújítási támogatás, ami több  millió forintot is jelenthet a felújítás és a korszerűsítés költségeiből. A támogatás maximális összege a teljes költség 50%-kát jelenti, ami három millió forintos maximum támogatásban határozható meg. A lakásfelújítási támogatás sok dologra elkölthető, ami a beltéri és a kültéri munkálatokra egyaránt vonatkozik. Az otthonfelújítás része lehet a burkolatok cseréje, a fürdő modernizálása vagy éppen az új árnyékolók megvásárlása is.

2021.01.20 11:13

roletta a függönyhöz hasonlóan egy praktikus, beltéri árnyékoló, aminek több típusát is meg tudjuk különböztetni. Kinek ajánlott pont rolettát választani, ha árnyékolót szeretne vásárolni az ablakaira? Ennek a beltéri árnyékolónak az a maga sajátossága, hogy csak annyit takar el az ablakból, amekkora méretre van szabva. Nem ér a földig vagy a radiátor fölé és nem lehet elhúzni sem, hogy az egész ablakkeretet eltakarja. Ennek köszönhetően tökéletesen illik az ablakhoz és sajátos megjelenést tud kölcsönözni a szobáknak is.

harmonikaajtókból egyedi méretben készítve praktikus nyílászáró válik beltéren! A beltéren használatos nyílászárók egyik legpraktikusabb változatáról van szó, amit érdemes felvenni a lehetőségek listájára. A harmonikaajtó már több évtizede megjelent és még mindig nincsen versenytársa a hasonló tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók között. Tökéletesen használható térelválasztásra, mindezt kényelmes használat és praktikus kialakítás mellett.

redőnymotorokAz árnyékolástechnika sokat fejlődött az elmúlt években. A gyártók felismerték, hogy vannak még lehetőségek, amiket eddig nem aknáztak ki.

Redőnyalkatrészek: hogy a javítás is simán menjen!Amikor egy redőnnyel nem stimmel valami, nem úgy működik, ahogyan eddig, és ahogyan kellene, annak több oka is lehet. Előfordulhat, hogy a hiba csupán bagatell probléma, egy kis igazítás segít a dolgon.

A korszerű redőnyök nélkülözhetetlen elemei – Redőnyautomaták Nagy erőkifejtés szükséges a redőny felhúzásához? Megelégelte a régi, nehezen működő árnyékolót? Idős családtag is él az otthonában, akinek problémát jelent az elavult technikát kezelni? Akkor Önnek korszerű redőnyautomatára van szüksége!

alumínium redőnyökEgy ingatlan csak akkor képes tökéletesen megfelelni az aktuális funkciójának, ha minden fontos dologgal fel van szerelve és ki van egészítve. Egy családi otthon esetében például az olyan, jelentéktelenebbnek tűnő dolgok is sokat számíthatnak, mint amilyen az árnyékoló.

Miért vásároljon alumínium redőnyt? Manapság, ha a vásárlók redőnyt szeretnének felszereltetni ablakaikra, számos típusból válogathatnak, azonban természetes, hogy a kínálatból a lehető legideálisabb és legkedvezőbb terméket szeretnék kiválasztani. Ha Ön is ilyen árnyékolót keres, válassza az alumínium redőnyöket!

Az alumínium redőnyök biztonságtechnikai előnyeiHa redőnyt szeretnénk vásárolni, számtalan szempontot figyelembe kell vennünk. Minden típusnak más és más az előnye a többivel szemben, így meg kell határoznunk, hogy melyik az a legfontosabb kritérium, aminek alárendeljük a többit.

A redőnyök karbantartásról pár szóbanSzeretné ha a redőnye minél hosszabb életű lenne? Az árnyékolók is igénylik az ápolást és karbantartást, hiszen nap mint nap használjuk őket. Ahhoz, hogy még sokáig tökéletesen tudjanak működni, anélkül, hogy szerelőt kellene hívnunk, nem árt rendszeresen gondoskodni jó állapotukról.

Az őszi és téli hónapokban sok embernek nagyon fontos, hogy spóroljon a fűtésszámlán, hiszen a manapság növekvő energiaárak miatt gyakran igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni a gázszámla kifizetéséhez. Szerencsére többféle opció is rendelkezésre áll a spóroláshoz, így az emberek ki tudják választani azt az megoldást, ami számukra ideális. Ha Ön az egyszerűbb, mégis hatékonyabb megoldást szeretné megtalálni, még a komolyabb hidegek előtt építtessen be alumínium redőnyöket a nyílászárókra!

Az árnyékolók között népszerűek azok a modellek, amiknek strapabíró az alapanyaguk. Amikor kültéri árnyékolót választunk, mindenképpen érdemes olyan tulajdonságokkal rendelkező modellekben gondolkodni, amik képesek hosszú távon is kiszolgálni a tulajdonosok igényeit. Egy redőny jóval többe kerül, mint egy függöny, de sokkal többet is tud annál. A redőnyök között az aluredőnyök, alumínium redőnyök azok a típusok, amik a legtöbbet tudnak.

Élvezze a redőny előnyeit télen is!Ha a redőnyre gondolunk, az jut először eszünkbe, hogy nyáron segít kellemes hűvöst varázsolni a szobákba, valamint nem engedi be a tűző napsugarakat. Ha a napsugár beért a szobába, akkor óhatatlanul felmelegíti azt, ám a redőny a beltéri árnyékolókkal szemben még a házon kívül állja el a nap útját.

Ezért döntsön a redőny mellett!Amikor egy háztartásban arra kerül a sor, hogy árnyékolástechnikai eszközt válasszunk, akkor rengeteg különféle lehetőség áll rendelkezésre. Természetesen minden otthon más megoldásokat igényelhet, de általánosságban elmondható, hogy a redőnyök verhetetlen előnyökkel rendelkeznek!

Milyen legyen a redőny: alumínium vagy műanyag?Az árnyékolók közül a redőnyök örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Hagyományos, megbízható és jól bevált árnyékolókról van szó, amelyek segítenek kirekeszteni a fényt, a túl nagy zajt és kiválóan hőszigetelnek is. Már csak el kell dönteni, hogy műanyag vagy alumínium típust szeretnénk.

A redőnyökön lévő por és szennyeződés makacsul megtapadhat, ha nem tisztítjuk rendszeresen. A tisztítás belülről megoldott, kívülről pedig a lécek csévélési iránya miatt a kifelé tekeredő lemezekhez szinte lehetetlen a hozzáférés. Természetesen van olyan redőny is, ami befelé csévélődik a tengelyre, ezt viszonylag könnyedén lehet takarítani, a felhúzás közben le lehet mosni a redőnyszekrény leszerelése után.

2020.10.27 10:18

A beltéri és kültéri árnyékolóknak fontos szerep jut a nyílászárókon, hiszen egyszerre több feladatot is ellátnak. A rolók, redőnyök, reluxák segítségével szabályozhatjuk a szobába bejutó fényt, növelhetjük a fűtés hatékonyságát, de gondoskodhatunk a privát szféráról is. Nem mindegy hát, hogy milyet választunk.

A műanyag redőnyök számtalan fölénnyel rendelkeznek alumínium és fa társaikkal szemben. A legfőbb érv, mely mellettük szól, az a költséghatékony előállításából adódó kedvező beszerzési ár. Emellett az új típusú termékek megbízhatóbbak, időt állóbbak és minőségiebbek lettek.

Ma már többféle redőnytípus közül válogathatnak az emberek, így mindenki ki tudja választani az igényeinek megfelelő árnyékolókat. A legtöbb vevő kifejezetten költséghatékony megoldást keres a redőnyökkel kapcsolatban. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, azonban még nem talált az elvárásoknak megfelelő árnyékolót, válassza a műanyag redőnyöket!

A redőnyöket első sorban alapanyag szempontjából tudjuk megkülönböztetni. Létezik műanyag redőny és van alumíniumból készült változat is. Az alumínium tartósabb anyag, mint a műanyag, de ez nem jelenti azt, hogy a műanyag redőny mindenképpen rossz választás lenne. Ott, ahol a nyílászárók nincsenek elöregedve és egyébként is megbízhatóan tudnak teljesíteni, a műanyag redőny tökéletesen ki tudja egészíteni az ingatlan védelmét és komfortját.

alumínium ablakpárkányokAz ablakpárkányokat nem lehet lespórolni a nyílászárók beépítésénél. Az ablakpárkány alapvető funkciója, hogy megakadályozza a csapadék idején a fal vizesedését és a falat megóvja attól, hogy tönkremenjen idő előtt az időjárás hatásaitól. Az ablakpárkányok készülhetnek műanyagból vagy alumíniumból, hasonlóan az árnyékolókhoz. Mi alapján döntsük el, hogy az ablakpárkány alumíniumból vagy műanyagból készüljön és melyik típus kerüljön az ablakokra?

ablakpárkány

Sok ház ablakainál még régebbi fa, vagy semmilyen ablakpárkány nincs. A fa ablakpárkányok, mivel ki vannak téve a különböző környezeti viszontagságoknak, rendszeres felújításra vagy cserére szorulnak.

Védekezzen szúnyogháló ajtóval a rovarok ellen! A nyári nappali forróság után megkönnyebbülést hoz az esti lehűlés, ilyenkor arra törekszünk, hogy minél alaposabban átszellőztethessük otthonunkat, azonban a nyílászárók kinyitásakor szinte egyből megjelennek a különböző rovarok. A legnagyobb felület az ajtó, amelyen jelentős mennyiségű rovar juthat be otthonunkba, ezért fontos, hogy védekezésképpen gondoskodjunk a bejáratok védelméről szúnyogháló ajtó felszerelésével!

Az irodában is hasznát tudja venni a rolós szúnyoghálóknak! A szúnyogok és egyéb, kellemetlen élősködők számára nincs kivétel, ha be kell hatolniuk a különböző épületekbe, vagyis nem csak a családi házakba szeretnek beköltözni, hanem az irodahelyiségekbe is, tehát utóbbiak kapcsán is gondoskodni kell a hatékony, megfelelő védelemről. Ha Ön is szeretne felkészülni a szúnyogok, legyek, egyéb élősködők támadására, válasszon praktikus megoldást, vagyis döntsön a rolós szúnyoghálók mellett!

A szúnyogháló nélküli ablakok olyanok, mintha a ház tulajdonosa meghívást intézne a szúnyogokhoz. Érdemes azt az időt rászánni a szervezésre, ami a vásárlást és a szúnyogháló szettek telepítését jelenti. Az eredmény magáért beszél, hiszen egy problémával kevesebb.

A szúnyogokat senki sem szereti. Ezek a kis, zümmögő jószágok nem elég, hogy idegesítően köröznek a lámpák körül, még csípnek is. A szúnyogháló felszerelése indokolt, mert a vörös, viszkető, feldagadó csípések csúnya nyomokat hagynak a bőrön és amellett, hogy bosszantóak, súlyosabb tünetekkel is járhatnak a viszketésen kívül.

fényáteresztő rolettaA roletta a beltéren telepíthető árnyékolók egyik közkedvelt képviselője. A népszerűségének megvannak az okai, az egyik ok kétségkívül a roletta dekoratív megjelenése. Tulajdonképpen a függönyre hasonlít, de annál jóval anyag takarékosabb árnyékoló. Csupán az ablak felületét fedi le, úgy viselkedik, mint egy redőny. A mérete és a kialakítása lehetővé teszi, hogy csak annyi helyet foglaljon el, amennyi feltétlenül szükséges az árnyékoláshoz, miközben díszítő funkciót is betölt.

Webáruház készítés