Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Harmonikaajtó

harmonikaajtó, Harmonikaajtó alkatrészekA harmonikaajtó a dekoratív és egyben praktikus beltéri nyílászárók egyike. Vajon bárhová illik ez az ajtó típus?

A harmonikaszerűen összecsukható ajtó nem véletlenül kapta a nevét a hasonló formájú hangszerről. A kialakítása és az anyaghasználata lehetővé teszi, hogy az ajtó minimális helyet foglaljon el. Elég egyetlen határozott mozdulat és az ajtókeret egyik sarkába lehet tolni az összezárható ajtószárnyat. Eltolt állapotban a az ajtó szinte nem is látható, elhúzott állapotban pedig a hajtogatott mintájával a szoba egyik dekoratív kiegészítője is lesz.

Vannak olyan belső terek, amelyek esetében nem megvalósítható az ajtóval történő térelválasztás, mert vagy nem áll rendelkezésre kellő nagyságú terület egy normál ajtónak, vagy egyszerűen csak előnytelenül mutatna az adott helyen. A jó hír, hogy nem kell lemondania a térelválasztásról, ha a modern, minőségi harmonikaajtók mellett dönt!

A harmonikaajtók egy háztartásban szinte folyamatosan használatban vannak, ez pedig évekkel később igencsak szembetűnővé válik. Mivel emiatt már-már szinte használhatatlanná válnak, a tulajdonosok általában azon gondolkodnak, hogy teljesen új harmonikaajtót építettnek be a régi helyére. Ennél viszont létezik egy sokkal praktikusabb és költséghatékonyabb megoldás, mégpedig, ha csak a harmonikaajtók alkatrészeit cseréli le!

Vannak olyan ingatlanok, ahol annyira szűk terek találhatók, hogy emiatt minden négyzetméter számít az ingatlan berendezésekor. Egyesek ilyenkor hosszú heteket eltöltenek azzal, hogy kitalálják, miképpen nyerhetnének nagyobb területet a lakáson belül. Sokan szinte azonnal a bútorokkal kezdenek el foglalkozni, és arra törekednek, hogy áthelyezésükkel kellő területet nyerjenek. A bútortologatásnál létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás a nagyobb, tágasabb tér biztosításához, mégpedig a harmonikaajtó.

 

 

harmonikaajtókból egyedi méretben készítve praktikus nyílászáró válik beltéren! A beltéren használatos nyílászárók egyik legpraktikusabb változatáról van szó, amit érdemes felvenni a lehetőségek listájára. A harmonikaajtó már több évtizede megjelent és még mindig nincsen versenytársa a hasonló tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók között. Tökéletesen használható térelválasztásra, mindezt kényelmes használat és praktikus kialakítás mellett.

harmonikaajtóharmonikaajtó a nyílászárók egy különleges képviselője. A lakásban bárhol helyet kaphat, ahol jól ki tudják használni a tulajdonságait.

harmonikaajtót az különbözteti meg a hagyományos nyílászárótól, hogy csak a két ajtófélfa között foglal helyet, nyitott és csukott állapotban is. A hagyományos ajtók befelé vagy kifelé nyílnak, ezért ha nincsenek csukott állapotban, akkor a sarokban, a fal mentén vagy a szobában helyet foglalnak el. A harmonikaajtó ezzel ellentétben elhúzott állapotban gyakorlatilag nem is észrevehető, széthúzva pedig zárt ajtót, illetve térelválasztót testesít meg. Ennek a kialakításnak köszönhető, hogy ezt a nyílászárót bárhová be lehet építeni és mindenhol jó választásnak bizonyul.

Webáruház készítés