Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fényzáró roletta


   Fényzáró roletta   

A RUGÓS ROLETTA tok nélküli, függőleges ablaksíkra és tetőtéri ablakra is szerelhető. Függőleges ablak esetében bárhol megállítható. Tetőtéri ablaknál szerelhető a falcba és a keretre is, ilyenkor viszont csak a keretre szerelt kiakasztóknál lehet a rolettát megállítani.

A GYÖNGYLÁNCOS ROLETTA tok nélküli,csak függőleges ablaksíkra szerelhető, mozgatása gyöngylánccal történik.

Elkészítési idő kb 15-18 munkanap.

Ennél a terméknél utánvételes, vagy készpénzes fizetési mód esetén a megrendelés végösszegének kb. az 50%-áról díjbekérőt állítunk ki, kérjük várja meg ennek emailban való megküldését! A termék gyártását az átutalás beérkezését követően kezdjük meg!Sorrend:

Fényzáró roletta egyedi méretben is készülhet

fényzáró rolettafényzáró roletta a belső árnyékolásban segít. Árnyékoló funkciója mellett dekorálásra is nagyszerűen alkalmas a sokszínű kiegészítő.

A rolók vagy roletták már régóta jelen vannak az árnyékolás területén. Ezeknek a belső térben alkalmazható árnyékolóknak azonban több funkciójuk is van, nem az árnyékolás az egyedüli. A belátást is el lehet zárni velük az ablakokon keresztül, valamint díszítő funkcióval is rendelkeznek. A különböző textilek lehetnek mintásak, színesek vagy szolid árnyalatúak is. A felhasznált textil, a roletta szerkezete azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan rolettát válasszanak, amivel a fény bejutását szabályozni tudják. A fényzáró roletta mellett van fényáteresztő, sötétítő, dekor és akár térelválasztó roletta is. Ennek köszönhetően a roletta önmagában is elég árnyékoló az ablakokra.

fényzáró roletta egyedi méretben készítve ideális, hiszen így tökéletesen illik a kijelölt helyére és a működtetése sem fog csalódást okozni a későbbiekben. A roletta több változatban is készülhet, vannak például rugós roletták és gyöngyláncos roletták is. A méret személyre szabása, az árnyékoló mozgatásának konkretizálása az ablak tulajdonságaitól is függ. A roletta elhelyezése történhet függőleges síkban vagy ferdén is, ha az ablak tetőtéri, akkor csak kiakasztós, tokozott modell illik rá. Minden kiegészítővel és a megrendelt méretben gyártjuk és szállítjuk a belső árnyékolót. A fényzáró roletta összeszerelhető otthon is, a honlapon mellékelt rövid leírás pontos követésével. Csak pár csavar, konzol és kész is. Keressen minket bizalommal, ha a fényzáró roletta megtetszett Önnek és a saját ablakaira is szeretne belőlük a megtervezett tulajdonságokkal!

A fényzáró roletták, rolók sokszínű kínálatával várjuk a vásárlókat. A beltéren felszerelhető árnyékolók méretre gyártott, színben választható változatait tudja tőlünk megrendelni, ha fontos Önnek, hogy egyedi kiegészítő kerüljön az ablakaira. A rendelésről további tájékoztatást nyújtunk a weboldalunkon szereplő elérhetőségeken.


Webáruház készítés