Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.790.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

50.001-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.590.-Ft

előreutalással  3.150.-Ft

150.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Pinterest
Tanúsítvány
SSL Certificate

Maxi sávroló tokozott (210 cm magasságig)

Főkategória >Sávrolók >Maxi sávroló tokozott (210 cm magasságig)

...Maxi sávroló...

Kiváló megoldás a téglalap alakú ablakok, a hagyományos ablakok és tetőtéri ablakok árnyékolásához. Mindemellett teljes sötétítést biztosít.

Előnye, hogy egyszerű, megbízható és igény szerint variálható. Az anyagminták és a textil fajták széles választéka lehetővé teszi az árnyékolás intenzitásának kiválasztását és a roletta színének összehangolását a lakáséval. Nevét a textilek váltakozó sávos mintázatáról kapta.

A működését tekintve megegyezik a normál rolóval, a különbséget és a dekoratív külalakot az okozza, hogy a textil nem egy felületben, hanem egymás előtt két felületben engedhető le, és a sávok fel - le irányú mozgatásával tudjuk nyitni, illetve zárni az árnyékoló csíkokat. Így érhetjük el a kellő hatást.

Elkészítési idő 15-18 munkanap.

Sávroletta működése (klikk ide)Sorrend:

Maxi sávrolók tokozott kivitelben

A lamellás árnyékolás világában hatalmas választék fogad minden érdeklődőt, aki az árnyékolóit szeretné megújítani. Akinek nem szimpatikus a súlyos, gyakran zajos és kültéren elhelyezkedő redőny, az választhatja a könnyedebb és elegánsabb beltéri társát, a sávrolót.

sávrolók jól ismert képviselői a beltéri árnyékolóknak, de nemcsak ismertek, hanem még népszerűek is. Ez nem is csoda, ha arra gondolunk, hogy milyen pozitívumokkal jár a sávrolók mindennapos használata. Mivel beltéri árnyékolóról van szó, kiemelten fontos a hatékonyság mellett a megjelenés is, az, hogy az árnyékoló esztétikus legyen. A sávrolók esetében ez nem jelent gondot, mert textúrában, színben, méretben is hatalmas és egyre bővülő választék áll az érdeklődők rendelkezésére. A sávrolók lényege, hogy a textilcsíkok között vannak sötétítő és fényáteresztő tulajdonságúak is, amik váltakoznak egymással. Ez teszi lehetővé, hogy az árnyékolót tetszés szerint lehessen használni arra a célra, amire éppen szeretnénk. A lamellák nem mozgathatóak, mint egy reluxánál, de a roló mozgatásával a lamellák egymáson csúsztathatóak, közelíthetőek egymáshoz vagy távolíthatóak egymástól a zsinór mozgatásával, így pedig meg lehet teremteni a kívánt fényviszonyokat.

A sávrolók általában gyöngylánccal mozgathatóak és vannak tokozott sávrolók is, ahogyan az általunk forgalmazott maxi termékek is. Ezeket a rolókat kérés alapján meghatározott, egyedi méretre is le tudjuk gyártani, ami megkönnyíti a megrendelők dolgát. Gyakorlatilag minden típusú ablakra készülhet sávroló tokozott kivitelben, kiváló minőségben, bukó ablakra és nyíló ablakra is.

maxi sávrolók elegáns, letisztult, könnyed megjelenéssel bírnak és hasonló stílust is képesek kölcsönözni azoknak az ablakoknak, amiket ilyen árnyékolóval szerelnek fel. Ha megtetszettek Önnek ezek az árnyékolók, keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot maxi sávrolóra tokozott változatban!


Webáruház készítés