Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kapcsolós motorok


 

Redőnymotorokra 5 év, vezérlésekre 2 év garanciát vállalunk.

...Kapcsolós motorok...

 Sorrend:

Redőnymotorok és más kiegészítők automatizáláshoz a Smarthome-tól!

Az árnyékolás még soha nem volt olyan kényelmes, mint most! Mindenki tudja, aki használt már életében többször is redőnyt, hogy ezek az árnyékolók makacs jószágok tudnak lenni. A redőnyök hajlamosak fennakadni minden apróságon, ha úgy tartja kedvük, csak egy helyben állnak, vagy egyszerűen csak teljesen összetörnek. Szerencsére a redőnyök újabb generációját már jóval simulékonyabb és alkalmazkodóbb fából faragták. A motoros redőnyökkel biztosan nem gyűlik meg senkinek sem a baja, erre a Smarthome motoros redőny kiegészítők jelentik a garanciát!

A Smarthome redőnymotorok, kapcsolók, valamint távirányítók együttesen mind egy mai, modern motoros redőny részeit adják ki. Ha a régi redőnyét nem szeretné tovább kézi erővel mozgatni és olyan típus, ami alkalmas az utólagos motorizálásra, akkor ne habozzon tovább, hanem rendeljen Smarthome kiegészítőket!

redőnymotor új megvilágításba helyezi az árnyékolók használatát, illetve mozgatását, ezt Ön is azonnal meg fogja tapasztalni, ha kezébe veszi a Smarthome távirányítót! A kézi mozgatás a múlté, a makacs redőnyökről örökre megfeledkezhet, nem marad más a nyomukban, csupán az egyszerűség és a kényelem. A motoros redőnyöket kétféleképpen lehet mozgatni, távirányítóval vagy pedig kapcsolóval. A vezérlés könnyedén irányítja a redőnymotort, ami engedelmeskedik a kapcsolót vagy a távirányítót kezelő tulajdonos akaratának. Léteznek akadályérzékelős redőnymotorok is, amiknek az a pozitív tulajdonsága, hogy megállnak, ha érzékelik, hogy valami az útjukat állja, ennek köszönhetően pedig megóvják a redőnyt a sérüléstől.

redőnymotorokat nemcsak mozgatni lehet, de időzíteni is. A Smarthome elemeit, távirányítóit úgy tervezték, hogy napi adatokat lehessen beletáplálni, de vannak fényérzékelős kapcsolók is a kínálatban. A szabadság programnak köszönhetően pedig egyszerűen tarthatja fenn a látszatát annak, hogy otthon tartózkodik, miközben éppen nyaral valahol.

A Smarthome termékeivel az otthonát komfortosabb, biztonságosabb és modernebb ingatlanná teheti. Keressen minket bizalommal, amennyiben kérdése van az általunk forgalmazott redőnymotorokról, termékekről!

 

A motoros redőnyök elektromos hálózata

A motoros redőnyök elektromos hálózataRégóta olyan redőnyre vágyik, aminek egyszerű a használata? A motoros redőny beszerzése nagyon praktikus megoldás, és most azt is eláruljuk, hogy miért!

Motoros redőny felszereltetését a tervezés fázisába érdemes beiktatni, és az elektromos hálózatot is érdemes úgy megterveztetni, hogy az kismegszakítókkal legyen ellátva, így ugyanis kellőképpen terhelhető lesz, és a motoros redőnyöknek is külön hálózat alakítható ki. Ez azért is ajánlott, mert ha esetleg meghibásodás lép fel, akkor a javítás ideje alatt elég a külön hálózatot áramtalanítani, és nem kell az egészet.

Ha az épületben utólag lesz felszerelve a motoros redőny, akkor a helyi adottságokból érdemes kiindulni: Lehet-e, illetve érdemes-e külön elektromos hálózatot kialakítania redőnymotornak? Ha nem lehetséges, érdemes olyan áramkörre rákötni, mely kis terhelésű, és esetleges lekapcsolása nem okoz gondot.

Válasszon Ön is motoros redőnyt otthonába és böngésszen termékeink között, melyekre 2-5 év garanciát is adunk!


Webáruház készítés