Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Szúnyogháló ajtó

Főkategória >Szúnyoghálók >Szúnyogháló ajtó

...Szúnyogháló ajtók...

 

A szúnyogháló ajtóknak több típusa van. Fontos tudatnunk Önnel, hogy a fa ill. műanyag keretes szúnyogháló ajtók nem időtálló szerkezetek, mert eléggé hamar elvetemednek, deformálódnak az időjárás hatására. Ebből egyenesen következik, hogy nem fognak tökéletesen zárni, kidobott pénz a megvásárlásuk!

Az alumínium keret könnyű, de mégis elég masszív ahhoz, hogy a saját súlyát is megtartsa és ne vetemedjen el. A keret nem igényel hosszútávon gondozást.

A háló anyaga UV álló, szürke üvegszálas háló.

 Sorrend:

Védekezzen szúnyogháló ajtóval a rovarok ellen!

Védekezzen szúnyogháló ajtóval a rovarok ellen! A nyári nappali forróság után megkönnyebbülést hoz az esti lehűlés, ilyenkor arra törekszünk, hogy minél alaposabban átszellőztethessük otthonunkat, azonban a nyílászárók kinyitásakor szinte egyből megjelennek a különböző rovarok. A legnagyobb felület az ajtó, amelyen jelentős mennyiségű rovar juthat be otthonunkba, ezért fontos, hogy védekezésképpen gondoskodjunk a bejáratok védelméről szúnyogháló ajtó felszerelésével!

 

A szúnyogháló ajtó minden szempontból előnyös választás, mert amellett, hogy megóvja otthonunkat a szúnyogoktól, rovaroktól, biztosítja a megfelelő szellőztetést a lakótér számára.

 

A szúnyogháló ajtók különböző kivitelben kaphatók, ennek köszönhetően a bejáratok kialakításához, méretéhez és nem utolsó sorban igényeinkhez igazíthatjuk a termékek kiválasztását! Az ajtók hálója rendkívül masszív, így a közlekedő háziállatok sem tudják kinyomni, vagy kiszakítani karmukkal a felületet.

 

Gondoskodjon a rovarok elleni védelemről minőségi szúnyogháló ajtóval!

 

 

Szúnyogháló ajtók: Kerüljön minden nyílászáróra szúnyogháló!

Szúnyogháló ajtók: Kerüljön minden nyílászáróra szúnyogháló!Nincs olyan ember, aki ne várná a nyári időszakot, azonban a jó időnek egyetlen hátránya is van, mégpedig a rengeteg rovar és egyéb élősködők, amik ilyenkor előszeretettel húzzák meg magukat a háztartásokban. A legtöbbjük sajnos könnyen be tud jutni az ingatlanokba, ugyanis a tulajdonosok nem mindegyik nyílászáró esetében gondoskodnak a szúnyoghálók felhelyezéséről.

 

Gyakorta előfordul, hogy csak az ablakokra kerülnek szúnyoghálók, pedig a rovarok jelentős része az ajtókon keresztül jut be. Szerencsére ebben az esetben is lehet gondoskodni a hatékony távoltartásról, mégpedig, ha az ingatlantulajdonosok a szúnyogháló ajtók mellett döntenek.

 

A szúnyogháló ajtók tökéletes védelmet nyújtanak a rovarokkal szemben, ugyanis így az ingatlanokban a legnagyobb nyílászáró felület is óvva van, ezáltal pedig esélyük sincs bejutni a szúnyogoknak, egyéb kellemetlen élőlényeknek az otthonokba. A szúnyogháló ajtók könnyedén felszerelhetők, rendkívül masszívak, így hosszú éveken át megoldást kaphat otthona védelméhez.

 

Rendeljen Ön is szúnyogháló ajtót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


Webáruház készítés