Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.590.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

100.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Műanyag redőnyök

Főkategória >Műanyag redőnyök

...Műanyag redőnyök...

 

Műanyag redőny kategóriában 7 fajta műanyag redőny található. Ebből öt fajta külső tokos kivitel, kettő pedig összefűzött redőnylécekből álló redőnypalást.

A külső tokos redőny rendszerekben megtalálható egyaránt a hagyományos, és újabb típus.

 

Belső tartalmát tekinteve a hagyományos redőny inkább költséghatékonyabb redőny rendszer.

Acél tokvéggel, műanyag tengellyel, 45*60 mm-es lefutóval, műanyag záróléccel, külső ütközővel rendelkezik, csapágyazás nélkül.

 

Az új típusú redőny már alumínium tokvéggel, acél tengellyel, keskeny, zajcsillapító kefével ellátott redőnylefutóval, alumínium záróléccel, rejtett ütközővel és csapágyazással rendelkezik.

A csapágyazott redőnytengely könnyebb, stabilabb működést tesz lehetővé.

Tartozék a redőnyautomata is.

Műanyag redőnyeink fehér színben érhetők el a hosszú élettartam megóvása érdekében.

A színes műanyag redőnylécek nem UV állóak.

Elkészítési idő kb 10-15 munkanap.

 

A műanyag redőnyök összetételéről lentebb olvashat.


-7%
 Új típusú  műanyag redőny
10 150 Ft (brutto)  9 400 Ft (brutto)
-8%
-4%
-7%
-6%
Redőny osztás
2 500 Ft (brutto)

Sorrend:

Műanyag redőny összetétele, tartozékai:

 

Redőnyeinkhez mellékelünk minden, a szerléshez szükséges alkatrészt.

Önnek már nem kell senmmit külön rendelnie.

 

Redőnytok- lindab lemezből készül, hajlítással.

Redőnytok végelem- acél vagy alumínium (típus függő), szinterezve. A tokvég a redőnytok két végében helyezkedik el.

Redőnytengely- műanyag vagy acél (típus függő). A redőny tengelyre tekeredik fel a redőnylécekből álló redőnypalást.

Redőnytárcsa és dugó- műanyag alkatrész, a tengely két végén helyezkedik el. A redőnytárcsára tekeredik fel a redőnygurtni. A redőnydugó az ellenkező oldalon tartja a redőny tengelyt.

Redőnypalást- összefűzött műanyag redőnylécek összefoglaló neve. A redőnylécek 37 mm-esek.

Redőnylefutó- műanyag oldal megvezető. A redőny lefutó vezeti meg a redőnyléceket két oldalon.

Záróléc- műanyag vagy alumínium (típus függő). A záróléc a redőnypalást legalsó, záró eleme. 

Ütköző- műanyag redőnyalkatrész. Lehet külső, kupakkal ellátott, vagy rejtett. A redőnypalást túlhúzását akadályozza meg.

Redőnygurtni- műszálas heveder. A redőnygurtnival működtetjük a redőnyt.

Bevezető- műanyag görgővel ellátott redőny alkatrész. A redőnygurtni a  nyílászárón való átvezetésénél segíti a könnyebb működést.

Redőnyautomata- műanyag dobozba épített rugó, amely a redőnygurtnit gyűjti össze.

Tükörgomb- a redőny rögzítő csavarokat takarja el.

Érvek a műanyag redőnyök mellett

Ma már többféle redőnytípus közül válogathatnak az emberek, így mindenki ki tudja választani az igényeinek megfelelő árnyékolókat. A legtöbb vevő kifejezetten költséghatékony megoldást keres a redőnyökkel kapcsolatban. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, azonban még nem talált az elvárásoknak megfelelő árnyékolót, válassza a műanyag redőnyöket!

 

A műanyag redőnyök egyik legfontosabb ismérve az, hogy költséghatékony megoldást kínálnak az embereknek az árnyékolással kapcsolatban. Megvásárlásukkal jelentős mértékben csökkenthetők a kiadások, például egy építkezés, felújítás során, ami rengeteg vevőnek könnyebbséget jelent.

 

A műanyag redőnyök a kedvező ár mellett hosszú távon képesek biztosítani a tűző napsugarak elleni védelmet. A manapság megvásárolható árnyékolók rendkívül ellenálló, masszív műanyagból kerülnek legyártásra, így nem kell attól tartani, hogy rövid idő alatt kárt tenne a szerkezetükben az erős napsugárzás vagy egyéb külső tényezők.

 

A műanyag redőnyöket rendkívül egyszerű telepíteni. A külső tokos műanyag árnyékolók utólag is felszerelhetők, szinte bármelyik nyílászáróra könnyedén elhelyezhetők. Így, ha például csak régi árnyékolóit cserélné le otthonában, a műanyag redőnyökkel ezt könnyedén tudja kivitelezni, bontás nélkül. A műanyag redőnyök használata roppant egyszerű, idősek és gyerekek is könnyedén tudják alkalmazni, különösebb erőkifejtés nélkül.

 

Mivel a műanyag redőnyök többféle színben is rendelhetők, az árnyékolókat könnyedén össze tudja hangolni az ingatlan árnyalatával, így még igényesebb, ízlésesebb összképet biztosíthat otthonának. Ha fontos Önnek az erőteljes UV sugárzás elleni védelem, mindenképp a világosabb színű árnyékolókat válassza.

 

Mint láthatja, a költséghatékonyságon kívül számtalan más érv is szól a műanyag redőnyök mellett. Tapasztalja meg Ön is az árnyékolók előnyeit, szerezze be kínálatunkból a nyílászárói méretének megfelelő redőnyöket.

A kombinált műanyag redőny előnyeiről

A műanyag redőnyök számtalan fölénnyel rendelkeznek alumínium és fa társaikkal szemben. A legfőbb érv, mely mellettük szól, az a költséghatékony előállításából adódó kedvező beszerzési ár. Emellett az új típusú termékek megbízhatóbbak, időt állóbbak és minőségiebbek lettek.

Azonban e kedvező tulajdonságaik mellett létrejött egy korszerű és kiváltképp hasznos fajtájuk, a kombinált műanyag redőny. Ez a típus egy belső szúnyoghálóval van ellátva, mely különállóan kezelhető a redőny résztől. Ezek a műanyag redőnyök dupla sínnel vannak felszerelve, a külső sínen a redőny, a belsőn a szúnyogháló rész fut.

A kombinált műanyag redőnnyel nem csak a zavaró fényeket, de a rovarokat, szöszöket és a szél által felkapott kéretlen tárgyakat is kizárhatjuk otthonunkból, a tökéletes és zavartalan pihenés érdekében.

Ha Ön is szeretné a lehető leghatékonyabb, megbízható, minőségi és költségtudatos árnyékolástechnikai megoldást otthonába, ne késlekedjen, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a kombinált műanyag redőnyünket!

Műanyagot az ablakra!


A beltéri és kültéri árnyékolóknak fontos szerep jut a nyílászárókon, hiszen egyszerre több feladatot is ellátnak. A rolók, redőnyök, reluxák segítségével szabályozhatjuk a szobába bejutó fényt, növelhetjük a fűtés hatékonyságát, de gondoskodhatunk a privát szféráról is. Nem mindegy hát, hogy milyet választunk.


A műanyag redőnyök ideális választásnak bizonyulhatnak, különösen, ha tisztában vagyunk előnyös tulajdonságaikkal. A műanyagból készült redőnyök egyik legnagyobb pozitívuma, hogy nem kell rájuk vagyonokat költeni, ez azonban nem jelenti azt, hogy a minőségük is silány. A manapság készült műanyag redőnyök tartósak és igazodnak a felhasználók igényeihez, ugyanakkor könnyen és egyszerűen pótolhatóak. Ugyanez igaz a karbantartásukra és a tisztításukra is; mivel nem fenyegeti őket a rozsdásodás veszélye és nem is olyan kényesek, mint a fa, így elég némi mosószer és egy puha rongy, hogy eltávolítsuk a lerakódott szennyeződéseket róluk. Végül a műanyag redőnyök a későbbiekben is hasznosnak bizonyulnak, mert újra lehet őket hasznosítani.


Nézzen körül kínálatunkban, és válassza az Ön számára optimális megoldást! Ha szakmai tanácsra van szüksége, bátran forduljon szakembereinkhez!

 

Praktikák a redőny tisztításához

A redőnyökön lévő por és szennyeződés makacsul megtapadhat, ha nem tisztítjuk rendszeresen. A tisztítás belülről megoldott, kívülről pedig a lécek csévélési iránya miatt a kifelé tekeredő lemezekhez szinte lehetetlen a hozzáférés. Természetesen van olyan redőny is, ami befelé csévélődik a tengelyre, ezt viszonylag könnyedén lehet takarítani, a felhúzás közben le lehet mosni a redőnyszekrény leszerelése után.

 

A földszinti lakásoknál megoldott a redőny megfelelő tisztítása, ám az emeletei lakásokban már problémát jelenthet a takarítás. Osztott felületű ablakok esetén az ablakszárny felől meghosszabbított ablakmosóval lemosható a külső felület is.

 

A tisztításhoz használjunk jó minőségű tisztítószert. Először lazítsuk fel habos tisztítószeres oldattal a lécre tapadt koszt, ezután újra mossuk le és a nedves felületet kicsavart szivaccsal töröljük át alaposan.

Nézzen körül termékeink között, és válasszon kiváló minőségű redőnyt, mely hosszú távon fogja kényelmét szolgálni!

 

Milyen legyen a redőny: alumínium vagy műanyag?

Milyen legyen a redőny: alumínium vagy műanyag?Az árnyékolók közül a redőnyök örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Hagyományos, megbízható és jól bevált árnyékolókról van szó, amelyek segítenek kirekeszteni a fényt, a túl nagy zajt és kiválóan hőszigetelnek is. Már csak el kell dönteni, hogy műanyag vagy alumínium típust szeretnénk.

 

A műanyag redőnyöket szívesen választják azok, akik a jó ár-érték arányú termékeket keresik. Valóban, egy műanyag redőny azért előnyös választás, mert a redőnyök minden előnyével bír, karbantartása egyszerű, igazán megfizethető az ára, és ma már rengeteg színben kapható.

 

Az alumínium redőnyök igazán minőségi darabok. Érdemes ezt választani, ha hosszú távú megoldásban gondolkodunk. Az alumínium lamellák nem hajlanak olyan könnyen, kiválóan sötétítenek, az alkatrészek pedig bírják a használatot, működésük csupán minimális zajjal jár.

 

Nézzen körül kínálatunkban! Amennyiben még kérdése van a redőnyökkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek a választásban!

Ezért döntsön a redőny mellett!

Ezért döntsön a redőny mellett!Amikor egy háztartásban arra kerül a sor, hogy árnyékolástechnikai eszközt válasszunk, akkor rengeteg különféle lehetőség áll rendelkezésre. Természetesen minden otthon más megoldásokat igényelhet, de általánosságban elmondható, hogy a redőnyök verhetetlen előnyökkel rendelkeznek!

 

Miért érdemes redőny mellett dönteni?

  • Egyszerű a kezelése, a tisztítása, a javítása, így rengeteg bosszúságtól megkímélheti magát.
  • Változatos színekben rendelhető meg, így bátran alakíthatja a látványvilágot az ízlése szerint.
  • Hatékonyan, ha szükséges, akkor akár teljesen résmentesen véd a kinti fénnyel szemben, így ha az életmódja megkívánja, akkor nappal is éjszakát varázsolhat a szobába.
  • A redőnyök leengedett állapotban a zajszennyezést is csökkentik.
  • Védenek a betolakodók ellen, hiszen egy olyan nyílászáró, amelyen redőny is van, több problémát okoz egy betörőnek, amit már nem biztos, hogy szívesen kockáztat.

Élvezze a redőny előnyeit télen is!

Élvezze a redőny előnyeit télen is!Ha a redőnyre gondolunk, az jut először eszünkbe, hogy nyáron segít kellemes hűvöst varázsolni a szobákba, valamint nem engedi be a tűző napsugarakat. Ha a napsugár beért a szobába, akkor óhatatlanul felmelegíti azt, ám a redőny a beltéri árnyékolókkal szemben még a házon kívül állja el a nap útját.

 

Vajon így télen milyen előnyök származnak abból, ha redőnyt alkalmazunk? Elsősorban ad az ablaknak egy plusz hőszigetelő réteget, ami jól jön, mert a nyílászárók környékén mindig fennáll annak a veszélye, hogy behúz a hideg. Emellett pedig sikeresen eltakarhatjuk vele szobáinkat a külvilág elől. Erre télen nagyobb szükség van, hiszen a korai sötétedés miatt előbb kapcsoljuk fel a villanyt.

 

A redőny ezen felül könnyen tisztítható és esztétikus megoldást nyújt, mindezt télen-nyáron! Bátran tekintse meg termékeink széles kínálatát, a számos különféle kivitel között biztosan Ön is megtalálja otthonába az ideális megoldást! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!


Webáruház készítés