Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

VitaDepo

Megnyitottuk

webáruházunkat, ahol vitaminokat és étrendkiegészítőket kínálunk.

www.vitadepo.hu

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Műanyag fehér kamrás ablakpárkányok (kültérre és beltérre)

Főkategória >Ablakpárkányok >Műanyag fehér kamrás ablakpárkányok (kültérre és beltérre)

...Műanyag kamrás ablakpárkány...

 Sorrend:

A műanyag ablakpárkányok előnyei

ablakpárkány

Sok ház ablakainál még régebbi fa, vagy semmilyen ablakpárkány nincs. A fa ablakpárkányok, mivel ki vannak téve a különböző környezeti viszontagságoknak, rendszeres felújításra vagy cserére szorulnak.

Amennyiben nem használunk ablakpárkányt, mint ahogy ez sok modern nyílászáróval felszerelt házon is látható, az sem jó megoldás, ugyanis az így képződött egyenes felületen, egy esőzés során összegyűlhet a víz és szépen lassan ugyan, de beihatja magát a falakba. Mindezen problémák ellen, kiváló megoldás lehet egy műanyag ablakpárkány!

A műanyag ablakpárkánynak hatalmas előnye, hogy korrózióálló és nagyon jól viseli a külső körülményeket. Legyen szó, esőzésről vagy a hideg-meleg idő váltakozásáról. Továbbá, egy modern nyílászáróval együtt kifejezetten esztétikus hatást kelt.

Válassza a tartós és megbízható megoldást, vásároljon Ön is műanyag ablakpárkányt! Kínálatunkban számos különböző féle műanyag ablakpárkányt, illetve kiegészítőket is megtalál a szakszerű felhelyezéséhez. Válasszon minket, garantáltan nem fog csalódni!

Miért érdemes műanyag ablakpárkány mellett dönteni?

Miért érdemes műanyag ablakpárkány mellett dönteni?Manapság ablakpárkányt különböző típusban szerezhetnek be a vásárlók, azonban értelemszerűen a gazdag kínálatból azokat a termékeket részesítik előnyben, amelyeket kedvező árért cserébe vásárolhatnak meg. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, azonban a kedvező ár mellett a minőség és az időtállóság is fontos tényező a termékekkel kapcsolatban, válassza műanyag ablakpárkányainkat!

Mivel tisztában vagyunk a vásárlói igényekkel, kínálatunkban olyan műanyag ablakpárkányokat találhat, amelyek megfelelnek az említett elvárásoknak. A kedvező árért cserébe olyan termék tulajdonosává válhat, ami magas színvonalat és időtállóságot képvisel, ráadásul nemcsak beltéren, hanem a kültéren is használhatja a műanyag ablakpárkányokat. A termékek masszivitásukat speciális alapanyaguknak köszönhetik, továbbá a modern gyártási körülményeiknek.

Tapasztalja meg Ön is a műanyag ablakpárkányok előnyeit, élvezze otthonában hosszú éveken át látványukat, funkciójukat! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


Webáruház készítés