Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Peremes alumínium keretes szúnyogháló szett

Főkategória >Szúnyogháló szettek >Peremes alumínium keretes szúnyogháló szett

...Alumínium keretes szúnyogháló szettek...peremes...

A szúnyogháló szettek kategóriában szétszerelt állapotú fix keretes szúnyoghálókat találnak. A szúnyoghálószettek különböző méretekben készülnek, de ha nem találják a megfelelő méretet, akkor választhatják az egyedi méretű szetteket is. Egyedi méret esetén meg kell adni a szélességet és magasságot.

A szett tartalmazza az összes alkatrészt ami kell a szúnyogháló összeállításához.

Elkészítési idő kb. 10-12 munkanap.

 Sorrend:

Szúnyogháló szettek alumínium keretes változatban!

Elege van a szúnyogokból és a többi zümmögő, csipkedő, szálldosó rovarból, amik idegesítik a saját otthonában? Idén arasson felettük végre igazi győzelmet és akadályozza meg, hogy bejussanak az otthonába! A kézenfekvő védekezési eszköz a szúnyogháló!

Természetesen szúnyoghálóból is több fajta létezik. Az egyik legismertebb a fix keretes változat. Az ilyen típusú szúnyogháló szettek ott bizonyulnak ideális választásnak, ahol nem akarják a szúnyogháló helyzetét rendszeresen változtatni. Fontos átgondolni, hogy miért és hogyan lehet a fix keretes változatot jól kihasználni. Jó megoldás, ha csak bizonyos ablakra kerül ilyen típusú szúnyogháló, nem pedig az összesre és ezeken keresztül zavartalanul lehet szellőztetni rovarveszély nélkül is.

A kínálatunkban alumínium keretes szúnyogháló szettek is szerepelnek, amiket akár méretre gyártással is meg lehet rendelni. Az alumínium tartóssága szavatolja, hogy a fix keret ne sérüljön olyan könnyen és és ellenálló legyen hosszú távon is. A szúnyoghálót nem kell nyitni vagy felhúzni, csak végzi a dolgát a kerethez rögzítve. A stabilan rögzített szúnyogháló szettek nemcsak a rovarokat tartják kint, de biztonságosak ott, ahol gyerek vagy kis állat van a lakásban. Az is lehetséges, hogy minden nyílászárót fix keretes szúnyoghálók védjenek a rovarok bejutását és a gyerekek, kisállatok sérülését megakadályozva. 

Ne halogassa a szúnyogháló szett megrendelését és készüljön a rovarok inváziójára! Szerezzen magának és a családjának nyugodt tavaszi és nyári estéket, friss levegőt, virágillatot! Egyszerűen csak új szúnyogháló szettre van szüksége! Az új szúnyoghálót szettet online meg tudja rendelni a megfelelő méretben vagy akár egyedi paraméterekkel is, csak arra ügyeljen, hogy pontos méreteket, adatokat adjon meg. Egy rendelés alkalmával minden alkatrészt megkap, amire az összeszereléshez szükség van. Mindenben tudunk segítséget nyújtani, csupán tegye meg, hogy kapcsolatba lép a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

A szúnyogvédelem fontossága


A szúnyogokat senki sem szereti. Ezek a kis, zümmögő jószágok nem elég, hogy idegesítően köröznek a lámpák körül, még csípnek is. A szúnyogháló felszerelése indokolt, mert a vörös, viszkető, feldagadó csípések csúnya nyomokat hagynak a bőrön és amellett, hogy bosszantóak, súlyosabb tünetekkel is járhatnak a viszketésen kívül.

A Magyarországon honos szúnyogok ugyan nem terjesztenek olyan veszélyes vagy halálos kórokat, mint amilyen például a malária, az álomkór vagy Dengue-láz, de még így sem árt óvakodni tőlük. Az arra érzékenyeknél a szúnyogcsípés is kiválthat súlyos allergiás reakciókat. A rovarok kórokozókat is hordozhatnak, melyek bejuthatnak a szervezetbe az elvakart csípéseken keresztül. A baktériumokon kívül a szúnyogoktól egyéb, veszélyes dolgokat is elkaphatunk például az emberre és házi állatra egyaránt veszélyes szív-és bőrférgesség kórokozóját is.

Ha mindez még nem lenne elég, jó tudni azt is, hogy a szúnyogok irtására használt vegyszerek között találni olyat, ami az emberi egészségre, idegrendszerre káros és allergiát is okozhat.

Egy minőségi szúnyogháló jó szolgálatot tesz egész évben, és távol tartja a rovarokat!Webáruház készítés