Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

VitaDepo

Megnyitottuk

webáruházunkat, ahol vitaminokat és étrendkiegészítőket kínálunk.

www.vitadepo.hu

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

7*17-es alumínium keretes szúnyogháló szett

Főkategória >Szúnyogháló szettek >7*17-es alumínium keretes szúnyogháló szett

...Alumínium keretes szúnyogháló szettek...7*17...

 

A szúnyogháló szettek kategóriában szétszerelt állapotú fix keretes szúnyoghálókat találnak. A szúnyoghálószettek különböző méretekben készülnek, de ha nem találják a megfelelő méretet, akkor választhatják az egyedi méretű szetteket is. Egyedi méret esetén meg kell adni a szélességet és magasságot.

A szett tartalmazza az összes alkatrészt ami kell a szúnyogháló összeállításához.

Elkészítési idő kb. 10-12 munkanap.Sorrend:

Szúnyogháló szettek alumínium, fix keretes változatban! Mindig megbízható rovarvédelem!

A szúnyogháló nélküli ablakok olyanok, mintha a ház tulajdonosa meghívást intézne a szúnyogokhoz. Érdemes azt az időt rászánni a szervezésre, ami a vásárlást és a szúnyogháló szettek telepítését jelenti. Az eredmény magáért beszél, hiszen egy problémával kevesebb.

Senki nem szeretné az otthonában töltött időt és a munkára vagy a pihenésre szánt perceket azzal tölteni, hogy a rovarokat kihesegesse a szobákból. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új szúnyogháló szetteket szeretne vásárolni! Rendeljen olyan megbízható helyről, ahol kizárólag minőségi termékeket és olyan árakat kínálnak, ami az ügyfelek számára ideális.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló szettek között van fix keretes változat, ami alumíniumból készült. A fix keretes megoldás egyike a legismertebb szúnyogháló modelleknek. Az alumínium keretet a kijelölt nyílászáróra szerelik, ami aztán állandó védelmet nyújt a rovarok ellen. A fix keretes szúnyoghálókból sem szabad rossz minőségűt vásárolni, mert azzal csak újabb kiadások kerülnek fel a listára. Gondoskodjon arról, hogy az ingatlana egész évben rovarmentes maradjon és használjon fix keretes szúnyogháló szetteket ennek érdekében! A szúnyogháló szettek ilyen típusainak a használatával még véletlenül sem fog szúnyogokat vagy más rovarokat beengedni a szobákba szellőztetés vagy nyitott ablak mellett. A termékeink között többféle méretben talál szetteket, vékony alumínium kerettel, hálóval, sarokelemmel, valamint az össze szereléshez és a rögzítéshez alkalmas alkatrészekkel kiegészítve. A már kiszállított szúnyogháló szettek mérete akár változtatható is, házilag, ha az ablak mérete nem felel meg.

Érdeklődjön az általunk forgalmazott szúnyogháló szettekről és keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén! Védekezzen a szúnyogok és a csípések ellen megbízható kiegészítőkkel a nyílászárókhoz! Kollégáink szívesen adnak az ügyfeleknek szakmai tanácsot az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, hogy biztosan az igényekhez igazodó szetteket vihessék haza.

Alumínium keretes szúnyogháló szettekkel a zavartalan pihenésért!

az alumínium keretes szúnyogháló szettekA rovarok bosszantó jelenléte a melegebb évszakokban válik igazán átérezhetővé. Tehát különösen nyáron kell hadakozni a legyek, szúnyogok, poloskák és egyéb szárnyas élőlények inváziójával, amik újra és újta megpróbálják megrohamozni a az otthonainkat, nyaralóinkat. Azokat a helyeket, amiket a háborítatlan nyugalom, a zavartalan pihenés mentsvárainak tartunk. Egy nyitva felejtett ablak könnyen romba döntheti ezeket az elvárásokat és a rovarok egy nyugodtnak ígérkező estéből gyorsan kellemetlen élményt csinálnak.

A megoldáshoz többféle eszköz is a rendelkezésünkre áll a különféle irtó- és riasztó eszközökön át a hosszú távú eredményt hozó termékekig. Bizonyára Ön is azt szeretné, ha egyszer és mindenkorra elfeledkezhetne a szúnyogokról és társaikról, de lehetőleg anélkül, hogy az ablakait zárva kellene tartani. A mi ajánlatunk erre a problémára az alumínium keretes szúnyogháló szettek egyike!

Ma már alapvető dolog szúnyoghálót használni, az igényekhez mérten pedig a termékkínálat is igazán meggyőző. Az alumínium keretes szúnyogháló szettek a hagyományos modellek közé tartoznak, tehát fixen rögzíthető szúnyogháló kerettel tervezik és gyártják őket. Ez azt jelenti, hogy a szúnyogháló kerete az ablakkeretre kerül, és nem az ablakszárnyakra, tehát nem lehet az ablakszárnyakkal együtt mozgatni. Az alumínium keretes szúnyogháló szettek felszerelésének az az egyértelmű előnye, hogy a szúnyogháló állandó védelmet nyújt a lakók számára. Nincsenek véletlenül nyitva felejtett ablakok, amiken át berepülnek a kellemetlenséget okozó rovarok. Az alumínium keretes szúnyogháló szettek standard méretben és egyedi méretre készítve is elérhetőek, ezért minden ablakra illenek, minden nyílászáróval kompatibilisek. Az alumínium tartós és ellenálló anyag, ami hosszú távon is kiállja a rendszeres használat és az idő próbáját.

Kiváló ár-érték arányban kínáljuk alumínium keretes szúnyogháló szettjeinket azoknak, akik nem szeretnének veszíteni a szúnyogok elleni harcban. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az alumínium keretes szúnyogháló szettek egyikével szeretné felszerelni ablakait, és tudjon meg róluk többet!


Webáruház készítés