Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-15:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

VitaDepo

Megnyitottuk

webáruházunkat, ahol vitaminokat és étrendkiegészítőket kínálunk.

www.vitadepo.hu

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Maxi sávroló tokozott (210 cm magasságig)

Főkategória >Sávrolók >Maxi sávroló tokozott (210 cm magasságig)

...Maxi sávroló...

Kiváló megoldás a téglalap alakú ablakok, a hagyományos ablakok és tetőtéri ablakok árnyékolásához. Mindemellett teljes sötétítést biztosít.

Előnye, hogy egyszerű, megbízható és igény szerint variálható. Az anyagminták és a textil fajták széles választéka lehetővé teszi az árnyékolás intenzitásának kiválasztását és a roletta színének összehangolását a lakáséval. Nevét a textilek váltakozó sávos mintázatáról kapta.

A működését tekintve megegyezik a normál rolóval, a különbséget és a dekoratív külalakot az okozza, hogy a textil nem egy felületben, hanem egymás előtt két felületben engedhető le, és a sávok fel - le irányú mozgatásával tudjuk nyitni, illetve zárni az árnyékoló csíkokat. Így érhetjük el a kellő hatást.

Elkészítési idő 15-18 munkanap.

Sávroletta működése (klikk ide)Sorrend:

Maxi sávrolók tokozott kivitelben

A lamellás árnyékolás világában hatalmas választék fogad minden érdeklődőt, aki az árnyékolóit szeretné megújítani. Akinek nem szimpatikus a súlyos, gyakran zajos és kültéren elhelyezkedő redőny, az választhatja a könnyedebb és elegánsabb beltéri társát, a sávrolót.

A sávrolók jól ismert képviselői a beltéri árnyékolóknak, de nemcsak ismertek, hanem még népszerűek is. Ez nem is csoda, ha arra gondolunk, hogy milyen pozitívumokkal jár a sávrolók mindennapos használata. Mivel beltéri árnyékolóról van szó, kiemelten fontos a hatékonyság mellett a megjelenés is, az, hogy az árnyékoló esztétikus legyen. A sávrolók esetében ez nem jelent gondot, mert textúrában, színben, méretben is hatalmas és egyre bővülő választék áll az érdeklődők rendelkezésére. A sávrolók lényege, hogy a textilcsíkok között vannak sötétítő és fényáteresztő tulajdonságúak is, amik váltakoznak egymással. Ez teszi lehetővé, hogy az árnyékolót tetszés szerint lehessen használni arra a célra, amire éppen szeretnénk. A lamellák nem mozgathatóak, mint egy reluxánál, de a roló mozgatásával a lamellák egymáson csúsztathatóak, közelíthetőek egymáshoz vagy távolíthatóak egymástól a zsinór mozgatásával, így pedig meg lehet teremteni a kívánt fényviszonyokat.

A sávrolók általában gyöngylánccal mozgathatóak és vannak tokozott sávrolók is, ahogyan az általunk forgalmazott maxi termékek is. Ezeket a rolókat kérés alapján meghatározott, egyedi méretre is le tudjuk gyártani, ami megkönnyíti a megrendelők dolgát. Gyakorlatilag minden típusú ablakra készülhet sávroló tokozott kivitelben, kiváló minőségben, bukó ablakra és nyíló ablakra is.

A maxi sávrolók elegáns, letisztult, könnyed megjelenéssel bírnak és hasonló stílust is képesek kölcsönözni azoknak az ablakoknak, amiket ilyen árnyékolóval szerelnek fel. Ha megtetszettek Önnek ezek az árnyékolók, keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot maxi sávrolóra tokozott változatban!


Webáruház készítés