Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(szállítási díj nélkül)

Belföldi szállítási díjak:

0-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2373. Dabas, Vasút út. 99.
Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Google+
YouTube
Pinterest

Alumínium redőnyök

Fő kategória >Alumínium redőnyök

...Alumínium redőnyök...

 

alumínium redőny előnyeiAlumínium redőny kategóriában 6 fajta redőnytípus található. Négy külsőtokos rendszer, és két fajta redőny palást.

A külső tokos alumínium redőny lehet sima, vagy szúnyoghálóval kombinált, illetve megtalálható vakolható tokos formában is.

Alumínium redőny előnye a hosszú élettartam, a jó hang- és hőszigetelés.

12 színű redőnylécből választhatnak. Az alumínium redőny tokja és lefutója, egyedi színre színterezhető, így könnyebben választhatunk megfelelő színt.

Az alumínium redőny lécei 39 mm-esek.

 

Az alumínium redőny előnyei

Nem tudja eldönteni, hogy milyen redőnyt válasszon? Számos különböző lehetősége van, melyek közül az egyik nem más, mint az alumínium redőny. De miért is érdemes éppen emellett döntenie?

•    Olyan helyen lakik, ahol nagy a zajszennyezés még éjjelente is, és ez zavarja Önt abban, hogy nyugodtan aludjon? Az alumínium redőny a segítségére lesz! Ez a típus kifejezetten hasznos olyan esetekben, amikor hangszigetelésre van szükség, Ön pedig a segítségével újra az igazak álmát alhatja!
•    Hosszútávra tervez, és tartós megoldást szeretne? Az alumínium redőnyök az anyagukból adódóan sokáig hibátlanok maradnak, jól bírják az időjárás viszontagságait, így Önnek nem kell sűrűn foglalkoznia a karbantartással.
•    Ha olyan ablakra szerelteti fel, ahol egyébként van esély arra, hogy betörést kíséreljenek meg, jelentősen csökkenti ennek a kockázatát, hiszen az alumínium redőny leengedett állapotában olyan akadályt képez, amelynek kevesebb betörő mer nekirugaszkodni.

Válogasson termékeink között Ön is, válassza ki a legmegfelelőbb darabot, és élvezze az alumínium redőny előnyeit!

 

 Sorrend:

Külsőtokos alumínium redőny

 

Alumíniumredőny szerkezeti ábra

Külső megjelenés:

Tok: Alul 20 fokban lecsapott, szögletetes formában rendelhető, alapárban fehér és barna színben.
Redőnylécek íves formájúak, 39mm-es,alapárban 10 színből lehet választani, plusz 4 extra szín választási lehetőség.

A palást nem színterezhető.
Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható.
Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.

Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés, biztonság:

A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek kefebetéttel vannak ellátva  zajcsökkentés céljából.

A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van.

A redőnylécek  golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak.

A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a  redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a  megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni.

A redőny mozgatása 14mm-es gurtnival, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
137 mm-es tokmagasság 160-cm redőny magasságig,

165 mm-es tokmagasság 265-cm redőny magasságig,

180 mm-es tokmagasság 320-cm redőnymagasságig.

Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak.
Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle  kellemetlenséget az Ön otthonában.
Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik a lefutósín  40mm*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.


Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. 

 

 

A redőnyök karbantartásról pár szóban

 

A redőnyök karbantartásról pár szóbanSzeretné, ha a redőnye minél hosszabb életű lenne? Az árnyékolók is igénylik az ápolást és karbantartást, hiszen nap mint nap használjuk őket. Ahhoz, hogy még sokáig tökéletesen tudjanak működni, anélkül, hogy szerelőt kellene hívnunk, nem árt rendszeresen gondoskodni jó állapotukról.

 

A tisztítást végezhetjük nedves, puha ronggyal, amivel áttöröljük a lamellákat és a többi alkatrészt. Ha valamilyen makacsabb szennyeződést szeretnénk eltávolítani, használhatunk tisztítószert, de olyat válasszunk, ami nem szemcsés és nem karcolja össze a redőny felületét. Érdemes kipróbálni a természetes tisztítószereket is.

 

Ügyeljünk arra, hogy már a redőnyök használatakor is mindent megtegyünk az állapotuk megóvása érdekében. Óvatosan mozgassuk őket fel és le, oldalirányba ne kíséreljük meg elmozdítani, mert idő előtt elhasználódhat az árnyékoló, ne terheljük pótsúllyal se. Rossz idő esetén, erős szélben zárjuk be az ablakot vagy húzzuk fel a redőnyt. Végül ne hagyjuk huzamosabb ideig bukóra kinyitva az ablakot, ha leengedtük a redőnyt, mert párásodás léphet fel és ez károsítja az árnyékolót.

 

Ha megbízható redőnyöket keres, nézzen körül kínálatunkban!

 

 

Az alumínium redőnyök biztonságtechnikai előnyei

Az alumínium redőnyök biztonságtechnikai előnyeiHa redőnyt szeretnénk vásárolni, számtalan szempontot figyelembe kell vennünk. Minden típusnak más és más az előnye a többivel szemben, így meg kell határoznunk, hogy melyik az a legfontosabb kritérium, aminek alárendeljük a többit.

 

Ha a biztonságot választjuk, akkor egyértelműen az alumínium redőnyöket kell választanunk, hiszen egy műanyag redőnyt bármilyen betörő képes kifeszíteni, ellenben ha alumíniumból készült, akkor ez szinte lehetetlen a merevítéseknek és a léceket kitöltő szigetelőhabnak köszönhetően. Az alumínium redőny ráadásul feltolásgátlóval is rendelkezik, azaz a leengedett redőnyt csak belülről lehet felnyitni, kívülről lehetetlen! Emellett számos más előnnyel is rendelkezik, ilyen például a kiváló hő- és hangszigetelő képesség, a rendkívül hosszú élettartam és az esztétikus megjelenés. Ráadásul az alumínium redőnyöket elektromos működtetésű változatban is meg lehet rendelni!

 

Ha Ön is szeretne élni az alumínium redőnyök nyújtotta előnyökkel, keressen bennünket bizalommal!

Miért vásároljon alumínium redőnyt?

Miért vásároljon alumínium redőnyt? Manapság, ha a vásárlók redőnyt szeretnének felszereltetni ablakaikra, számos típusból válogathatnak, azonban természetes, hogy a kínálatból a lehető legideálisabb és legkedvezőbb terméket szeretnék kiválasztani. Ha Ön is ilyen árnyékolót keres, válassza az alumínium redőnyöket!

 

Az alumínium redőny egyik legnagyobb előnye a magas ellenálló képessége. Legyen szó kánikuláról, vagy erős UV sugarakról, teljeskörűen gondoskodnak a belső terek árnyékolásáról, így Ön az otthonában élvezheti a kellemes hőmérsékletet, ameddig tombol kint a hőség. Az alumínium redőny évekkel később is képes lesz betölteni védelmi szerepét, ráadásul kopásnak sem indul a felülete. Az ilyen típusú árnyékolók még az energiafogyasztás csökkentéséhez is hozzájárulnak a nyári időszakban, hiszen, ha a lakóterületek hőmérsékletét megőrzik, úgy a légkondicionáló használata is csökkenthető.

 

Tapasztalja meg Ön is az alumínium redőnyök előnyeit! Ha hosszú távra tervez, és minőségi árnyékolót vásárolna, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Webáruház készítés