Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.590.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

100.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Alumínium redőnyök

Főkategória >Alumínium redőnyök

...Alumínium redőnyök...

 

alumínium redőny előnyeiAlumínium redőny kategóriában 6 fajta redőnytípus található. Négy külsőtokos rendszer, és két fajta redőny palást.

A külső tokos alumínium redőny lehet sima, vagy szúnyoghálóval kombinált, illetve megtalálható vakolható tokos formában is.

Alumínium redőny előnye a hosszú élettartam, a jó hang- és hőszigetelés.

10 színű redőnylécből választhatnak. Az alumínium redőny tokja és lefutója, egyedi színre színterezhető, így könnyebben választhatunk megfelelő színt.

Az alumínium redőny lécei 39 mm-esek.

 

Az alumínium redőny előnyei

Nem tudja eldönteni, hogy milyen redőnyt válasszon? Számos különböző lehetősége van, melyek közül az egyik nem más, mint az alumínium redőny. De miért is érdemes éppen emellett döntenie?

•    Olyan helyen lakik, ahol nagy a zajszennyezés még éjjelente is, és ez zavarja Önt abban, hogy nyugodtan aludjon? Az alumínium redőny a segítségére lesz! Ez a típus kifejezetten hasznos olyan esetekben, amikor hangszigetelésre van szükség, Ön pedig a segítségével újra az igazak álmát alhatja!
•    Hosszútávra tervez, és tartós megoldást szeretne? Az alumínium redőnyök az anyagukból adódóan sokáig hibátlanok maradnak, jól bírják az időjárás viszontagságait, így Önnek nem kell sűrűn foglalkoznia a karbantartással.
•    Ha olyan ablakra szerelteti fel, ahol egyébként van esély arra, hogy betörést kíséreljenek meg, jelentősen csökkenti ennek a kockázatát, hiszen az alumínium redőny leengedett állapotában olyan akadályt képez, amelynek kevesebb betörő mer nekirugaszkodni.

Válogasson termékeink között Ön is, válassza ki a legmegfelelőbb darabot, és élvezze az alumínium redőny előnyeit!

Elkészítési idő kb 10-15 munkanap.

 

 


-6%
   Alumínium redőny
17 500 Ft (brutto)  16 500 Ft (brutto)
-5%
-18%
Alumínium redőny palást (39 mm-es léccel)
13 500 Ft (brutto)  11 100 Ft (brutto)
Redőny osztás
2 500 Ft (brutto)

Sorrend:

Külsőtokos alumínium redőny

Külső megjelenés:

Tok: Alul 45 fokban lecsapott, szögletetes formában rendelhető, alapárban fehér és barna színben.
Redőnylécek íves formájúak, 39mm-es,alapárban 6 színből lehet választani, plusz 4 extra szín választási lehetőség.

A palást nem színterezhető.

Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható.
Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.

Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés, biztonság:

A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek kefebetéttel vannak ellátva  zajcsökkentés céljából.

A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van.

A redőnylécek  golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak.

A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a  redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a  megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni.

A redőny mozgatása 14mm-es gurtnival, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik.

Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak.
Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle  kellemetlenséget az Ön otthonában.
Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik a lefutósín  40mm*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.


Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. 

 

 

Aluredőnyök és párkányok: időtálló és sokoldalú védelem az ingatlannak!

Az árnyékolók között népszerűek azok a modellek, amiknek strapabíró az alapanyaguk. Amikor kültéri árnyékolót választunk, mindenképpen érdemes olyan tulajdonságokkal rendelkező modellekben gondolkodni, amik képesek hosszú távon is kiszolgálni a tulajdonosok igényeit. Egy redőny jóval többe kerül, mint egy függöny, de sokkal többet is tud annál. A redőnyök között az aluredőnyök, alumínium redőnyök azok a típusok, amik a legtöbbet tudnak.

Az aluredőnyök alapanyaga bírja legtovább, ezeket biztosan nem kell lecserélni, hiszen évtizedekig ellenállóak, erősek maradnak. Ez a megbízhatóság nem csupán az idő függvényében jön jól, hanem a fizikai hatásokkal szemben is. Egy aluredőnyt biztosan kevesebb eséllyel tudnak feltörni, mint egy műanyagból készült változatot.Kifejezetten jó választás földszinten, alsóbb emeleti lakások védelmére is. Az aluredőnyök olyan kiegészítőkkel is felszerelhetőek, amik a biztonságon túl a magas komfortérzetet is megadják a redőnyök tulajdonosainak. 

A lamellák között PUR hab biztosítja a kiemelkedően magas szigetelő képességet, ami télen és nyáron is előnyös az optimális hőmérséklet megtartására. Télen, leeresztett állapotban nem engedik lehűlni a fűtött szobákat, nyáron pedig hűvösen tartják a falakat. A lefutók is kaphatnak szigetelést gumiból vagy pedig kefeszigetelést, ami a csendesebb működést biztosítja. Ki ne ismerné a lefelé ereszkedő redőnyök robaját? Ettől nem kell tartani egy szigetelt aluredőny használatakor.

A redőnyök használata egyéb módon is ki tudja szolgálni a tulajdonosok sokrétű igényeit, hiszen a redőny automatizálható, felszerelhető szúnyoghálóval és több színárnyalatban is elérhető, párkányokkal is kiegészíthető.

Ha az ablakaira aluredőnyöket szeretne szereltetni, akkor forduljon webáruházunkhoz bizalommal! A webshopunkból a kiválasztott színben és típusban tudja megrendelni az új árnyékolót. A legjobb árakat és a magas minőséget garantáljuk, Önnek csak választania kell. A megadott címre hamarosan megérkeznek az új redőnyei. A részletekért keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Spóroljon a fűtésszámlán az őszi-téli időszakban, válasszon alumínium redőnyöket!

Az őszi és téli hónapokban sok embernek nagyon fontos, hogy spóroljon a fűtésszámlán, hiszen a manapság növekvő energiaárak miatt gyakran igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni a gázszámla kifizetéséhez. Szerencsére többféle opció is rendelkezésre áll a spóroláshoz, így az emberek ki tudják választani azt az megoldást, ami számukra ideális. Ha Ön az egyszerűbb, mégis hatékonyabb megoldást szeretné megtalálni, még a komolyabb hidegek előtt építtessen be alumínium redőnyöket a nyílászárókra!

 

Az emberek többsége nem is gondolná, hogy a kifűtött ingatlan hőveszteségének jelentős része az ablaküvegeken át távozik. Ennek mértéke az ablakok állapotától függően akár 15-40% is lehet, ez pedig egy-egy keményebb téli nap után óriási kiadásokat eredményezhet, vagyis hiába van csukva a nyílászáró, sokan így is otthonuk helyett szinte az utcát fűtik. Az alumínium redőnyök ezt a kellemetlen helyzetet meg tudják akadályozni: leeresztett állapotukban nagy mértékben tudják csökkenteni a hőveszteséget és javíthatják az ingatlan hőszigetelő képességét. Fagyos téli estéken különösen előnyös, ha alumínium redőnyök gondoskodnak a megfelelő hőmérséklet megőrzéséről, hiszen ennek köszönhetően reggelre nem szökhet ki a meleg a lakásból. Az alumínium redőnyök mellett jóval kevesebbszer kell feljebb tekerni a hőfokszabályzót, így hónap végére nem érhetik kellemetlen meglepetések az ingatlanban élőket. Az alumínium redőnyök a hőmérséklet mellett a megfelelő hangszigetelésről is gondoskodnak. Ha Ön forgalmas út mellett lakik, nem lehet kérdés, hogy alumínium redőnyöket építtessen be otthonába.

 

Kínálatunkban többféle alumínium redőnyt talál, még szúnyoghálós kivitelben is! Ez nem véletlen, ugyanis ezeknek az árnyékolóknak hasznát tudja venni a nyári forróságban is, így egész évben lehetősége van a spórolásra! Amennyiben kérdései lennének az alumínium redőnyökkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

A redőnyök karbantartásról pár szóban

 

A redőnyök karbantartásról pár szóbanSzeretné, ha a redőnye minél hosszabb életű lenne? Az árnyékolók is igénylik az ápolást és karbantartást, hiszen nap mint nap használjuk őket. Ahhoz, hogy még sokáig tökéletesen tudjanak működni, anélkül, hogy szerelőt kellene hívnunk, nem árt rendszeresen gondoskodni jó állapotukról.

 

A tisztítást végezhetjük nedves, puha ronggyal, amivel áttöröljük a lamellákat és a többi alkatrészt. Ha valamilyen makacsabb szennyeződést szeretnénk eltávolítani, használhatunk tisztítószert, de olyat válasszunk, ami nem szemcsés és nem karcolja össze a redőny felületét. Érdemes kipróbálni a természetes tisztítószereket is.

 

Ügyeljünk arra, hogy már a redőnyök használatakor is mindent megtegyünk az állapotuk megóvása érdekében. Óvatosan mozgassuk őket fel és le, oldalirányba ne kíséreljük meg elmozdítani, mert idő előtt elhasználódhat az árnyékoló, ne terheljük pótsúllyal se. Rossz idő esetén, erős szélben zárjuk be az ablakot vagy húzzuk fel a redőnyt. Végül ne hagyjuk huzamosabb ideig bukóra kinyitva az ablakot, ha leengedtük a redőnyt, mert párásodás léphet fel és ez károsítja az árnyékolót.

 

Ha megbízható redőnyöket keres, nézzen körül kínálatunkban!

 

 

Az alumínium redőnyök biztonságtechnikai előnyei

Az alumínium redőnyök biztonságtechnikai előnyeiHa redőnyt szeretnénk vásárolni, számtalan szempontot figyelembe kell vennünk. Minden típusnak más és más az előnye a többivel szemben, így meg kell határoznunk, hogy melyik az a legfontosabb kritérium, aminek alárendeljük a többit.

 

Ha a biztonságot választjuk, akkor egyértelműen az alumínium redőnyöket kell választanunk, hiszen egy műanyag redőnyt bármilyen betörő képes kifeszíteni, ellenben ha alumíniumból készült, akkor ez szinte lehetetlen a merevítéseknek és a léceket kitöltő szigetelőhabnak köszönhetően. Az alumínium redőny ráadásul feltolásgátlóval is rendelkezik, azaz a leengedett redőnyt csak belülről lehet felnyitni, kívülről lehetetlen! Emellett számos más előnnyel is rendelkezik, ilyen például a kiváló hő- és hangszigetelő képesség, a rendkívül hosszú élettartam és az esztétikus megjelenés. Ráadásul az alumínium redőnyöket elektromos működtetésű változatban is meg lehet rendelni!

 

Ha Ön is szeretne élni az alumínium redőnyök nyújtotta előnyökkel, keressen bennünket bizalommal!

Miért vásároljon alumínium redőnyt?

Miért vásároljon alumínium redőnyt? Manapság, ha a vásárlók redőnyt szeretnének felszereltetni ablakaikra, számos típusból válogathatnak, azonban természetes, hogy a kínálatból a lehető legideálisabb és legkedvezőbb terméket szeretnék kiválasztani. Ha Ön is ilyen árnyékolót keres, válassza az alumínium redőnyöket!

 

Az alumínium redőny egyik legnagyobb előnye a magas ellenálló képessége. Legyen szó kánikuláról, vagy erős UV sugarakról, teljeskörűen gondoskodnak a belső terek árnyékolásáról, így Ön az otthonában élvezheti a kellemes hőmérsékletet, ameddig tombol kint a hőség. Az alumínium redőny évekkel később is képes lesz betölteni védelmi szerepét, ráadásul kopásnak sem indul a felülete. Az ilyen típusú árnyékolók még az energiafogyasztás csökkentéséhez is hozzájárulnak a nyári időszakban, hiszen, ha a lakóterületek hőmérsékletét megőrzik, úgy a légkondicionáló használata is csökkenthető.

 Webáruház készítés