Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.590.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

100.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

Redőnyautomaták

Főkategória >Redőnyautomaták

...Redőnyautomaták...

 

A redőnyautomaták csévélik fel a redőnygurtnit, amivel működtetjük a redőnyt.

Acél rugó, műanyag házban. Minden redőnyautomata felhúzott rugóval kerül forgalomba, így nem kell szétszedni a redőnygurtni befűzéséhez. Automatákat kínálunk mini és maxi gurtnihoz egyaránt. Ezen belül vannak külső és falba véshető típusok.

Külső automatákat három színben kínáljuk:  fehér, sötétbarna és aranytölgy.

 Sorrend:

Mire szolgálnak a redőnyautomaták?

 redőnyautomata tipikusan magyar kifejezés, máshol nem használatos, mivel gyakorlatilag téves elnevezés; arra vezethető vissza, hogy az eszköz automatikusan csévéli fel a redőnygurtnit. A benne található rugós szerkezet egy műanyag házba húzza be a redőnyzsinórt, vagy gurtnit, és ott feltekeri. A használatával nincs lógó gurtni, mivel a felesleges mennyiség mindig a műanyag házon belül, feltekerve marad.

A redőnyautomata esztétikai és balesetvédelmi szempontból is fontos szerepet tölt be, de emellett a földre lógó és emiatt könnyen koszolódó heveder tisztításától is megkíméli a használóját. A megvásárláskor kétféle típusból lehet választani: a zsinórhoz, illetve a gurtnihoz valók közül. Minden redőnyautomata előkészítve kerül a vásárlókhoz, vagyis a hevedert, illetve zsinórt csupán csatlakoztatni kell a belőlük kilógó rugóvéghez, vagy hurokhoz, és elindítani a csévélést; ezután az automata elvégzi a többit.

Fontos tudni, hogy a redőnyautomata szétszerelése balesetveszélyes! Ha meghibásodik, érdemesebb inkább újat vásárolni, hiszen az ára igencsak alacsony, vagy olyan szakemberhez fordulni segítségért, aki már tapasztalt ennek a szerkezetnek a javításában.

A kínálatunkban többféle redőnyautomata közül választhat, ha újra lenne szüksége: vásárolhat külső, belső, illetve süllyesztett típust is. Színek tekintetében a fekete, fehér és aranytölgy árnyalatokat tudjuk nyújtani Önnek, így egyszerűen kiválaszthatja azt, amelyik a leginkább beleillik majd a környezetébe. Természetesen az is választható, hogy zsinóros, vagy gurtnis változat legyen, amit végül felszerel majd az otthonában, és ha egy nem lenne elég, szettben is megvásárolhatja őket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését redőnyautomatáink iránt, tekintse meg választékunkat, válassza ki, hogy melyikre lenne szüksége, majd rendeljen néhány kattintással!

 

 

 

 

 

A korszerű redőnyök nélkülözhetetlen elemei – Redőnyautomaták

A korszerű redőnyök nélkülözhetetlen elemei – Redőnyautomaták Nagy erőkifejtés szükséges a redőny felhúzásához? Megelégelte a régi, nehezen működő árnyékolót? Idős családtag is él az otthonában, akinek problémát jelent az elavult technikát kezelni? Akkor Önnek korszerű redőnyautomatára van szüksége!

A redőnyautomatát rendkívül egyszerű kezelni, mindez működésének köszönhető, ugyanis a benne található zsinór, amivel a sötétítőt mozgatják, a tokban tekeredik fel. Egyúttal emiatt bizonyulnak tartós megoldásnak is a redőnyautomaták, hiszen nem áll fenn a veszélye annak, hogy a mechanika által felcsévélt zsinór megadná magát. A redőnyautomaták speciális kialakítása meggátolja a zsinór tekeredését, amelyet egy sín biztosít a szerkezetekben, így elfelejtheti a félrecsúszott zsinór problémáját is!

Az alkatrész használata rendkívül egyszerű, semmilyen nagyobb erőkifejtésre nincsen szükség hozzá, gyerekek és idősek is könnyedén tudják működtetni. Élvezze Ön is otthonában a redőnyautomaták előnyeit! A minőséget garantáljuk!


Webáruház készítés