Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-100.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.590.-Ft

 előreutalással  1.590.-Ft

100.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

   Futárszolgálattal maximum        240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

YouTube
Pinterest

blog

A redőnyöket első sorban alapanyag szempontjából tudjuk megkülönböztetni. Létezik műanyag redőny és van alumíniumból készült változat is. Az alumínium tartósabb anyag, mint a műanyag, de ez nem jelenti azt, hogy a műanyag redőny mindenképpen rossz választás lenne. Ott, ahol a nyílászárók nincsenek elöregedve és egyébként is megbízhatóan tudnak teljesíteni, a műanyag redőny tökéletesen ki tudja egészíteni az ingatlan védelmét és komfortját.

alumínium ablakpárkányokAz ablakpárkányokat nem lehet lespórolni a nyílászárók beépítésénél. Az ablakpárkány alapvető funkciója, hogy megakadályozza a csapadék idején a fal vizesedését és a falat megóvja attól, hogy tönkremenjen idő előtt az időjárás hatásaitól. Az ablakpárkányok készülhetnek műanyagból vagy alumíniumból, hasonlóan az árnyékolókhoz. Mi alapján döntsük el, hogy az ablakpárkány alumíniumból vagy műanyagból készüljön és melyik típus kerüljön az ablakokra?

ablakpárkány

Sok ház ablakainál még régebbi fa, vagy semmilyen ablakpárkány nincs. A fa ablakpárkányok, mivel ki vannak téve a különböző környezeti viszontagságoknak, rendszeres felújításra vagy cserére szorulnak.

Védekezzen szúnyogháló ajtóval a rovarok ellen! A nyári nappali forróság után megkönnyebbülést hoz az esti lehűlés, ilyenkor arra törekszünk, hogy minél alaposabban átszellőztethessük otthonunkat, azonban a nyílászárók kinyitásakor szinte egyből megjelennek a különböző rovarok. A legnagyobb felület az ajtó, amelyen jelentős mennyiségű rovar juthat be otthonunkba, ezért fontos, hogy védekezésképpen gondoskodjunk a bejáratok védelméről szúnyogháló ajtó felszerelésével!

Az irodában is hasznát tudja venni a rolós szúnyoghálóknak! A szúnyogok és egyéb, kellemetlen élősködők számára nincs kivétel, ha be kell hatolniuk a különböző épületekbe, vagyis nem csak a családi házakba szeretnek beköltözni, hanem az irodahelyiségekbe is, tehát utóbbiak kapcsán is gondoskodni kell a hatékony, megfelelő védelemről. Ha Ön is szeretne felkészülni a szúnyogok, legyek, egyéb élősködők támadására, válasszon praktikus megoldást, vagyis döntsön a rolós szúnyoghálók mellett!

A szúnyogháló nélküli ablakok olyanok, mintha a ház tulajdonosa meghívást intézne a szúnyogokhoz. Érdemes azt az időt rászánni a szervezésre, ami a vásárlást és a szúnyogháló szettek telepítését jelenti. Az eredmény magáért beszél, hiszen egy problémával kevesebb.

A szúnyogokat senki sem szereti. Ezek a kis, zümmögő jószágok nem elég, hogy idegesítően köröznek a lámpák körül, még csípnek is. A szúnyogháló felszerelése indokolt, mert a vörös, viszkető, feldagadó csípések csúnya nyomokat hagynak a bőrön és amellett, hogy bosszantóak, súlyosabb tünetekkel is járhatnak a viszketésen kívül.

fényáteresztő rolettaA roletta a beltéren telepíthető árnyékolók egyik közkedvelt képviselője. A népszerűségének megvannak az okai, az egyik ok kétségkívül a roletta dekoratív megjelenése. Tulajdonképpen a függönyre hasonlít, de annál jóval anyag takarékosabb árnyékoló. Csupán az ablak felületét fedi le, úgy viselkedik, mint egy redőny. A mérete és a kialakítása lehetővé teszi, hogy csak annyi helyet foglaljon el, amennyi feltétlenül szükséges az árnyékoláshoz, miközben díszítő funkciót is betölt.

Webáruház készítés