Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(+szállítási díj)

Belföldi szállítási díjak:

0-10.000.-Ft-ig

utánvéttel 2.390.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

10.000-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 3.590.-Ft

előreutalással  2.590.-Ft

50.000-150.000.-Ft-ig

utánvéttel 5.390.-Ft

előreutalással 3.990.-Ft

150.000.-Ft felett

utánvéttel 6.990.-Ft

előreutalással 4.690.-Ft

   Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 101/A

Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Impresszum

YouTube
Facebook
facebook
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fényáteresztő roletta

Főkategória >Roletták (egyedi méretre) >Fényáteresztő roletta

   Fényáteresztő roletta   

A RUGÓS ROLETTA tok nélküli, függőleges ablaksíkra és tetőtéri ablakra is szerelhető. Függőleges ablak esetében bárhol megállítható. Tetőtéri ablaknál szerelhető a falcba és a keretre is, ilyenkor viszont csak a keretre szerelt kiakasztóknál lehet a rolettát megállítani.

A GYÖNGYLÁNCOS ROLETTA tok nélküli,csak függőleges ablaksíkra szerelhető, mozgatása gyöngylánccal történik.

Elkészítési idő kb 15-18 munkanap.

Ennél a terméknél utánvételes, vagy készpénzes fizetési mód esetén a megrendelés végösszegének kb. az 50%-áról díjbekérőt állítunk ki, kérjük várja meg ennek emailban való megküldését! A termék gyártását az átutalás beérkezését követően kezdjük meg!



Sorrend:

Fényáteresztő rolettát készítünk egyedi méretben!

A fényáteresztő roletta minimalista stílusú, ugyanakkor nagyon praktikus árnyékoló. Az árnyékolónak nem kell bonyolult szerkezetnek lennie!

Az árnyékolók nagy választéka létezik, ezért nem könnyű első alkalommal dönteni arról, hogy mi kerüljön az ablakra. A roletta egyike azoknak az árnyékolóknak, amiket méltatlanul háttérbe szorítanak az olyan klasszikus modellek, mint például a redőny. A roletta egyik előnye, hogy beltéri árnyékoló, tehát egyszerűen felszerelhető, nem szükséges az építkezés vagy a felújítás idejére tervezni a megvásárlását. A fényáteresztő roletta önmagában vagy külső árnyékolóval párosítva is rendkívül jól hasznosítható a fényszabályozáshoz. Tény, hogy a teljes sötétítésre nem alkalmas, de nem is erre tervezett árnyékolóról van szó, erről a neve is árulkodik. A vastagabb textil anyagból készült fényáteresztő roletta képes szűrt fényt átengedni, illetve a nyílászárók kereténél sem illeszkedik az ablakhoz szorosan, így ott is beszűrődik némi világosság. Ez a megoldás ott ideális, ahol nem kedvelik a teljes sötétséget vagy nincs szükség szigorú belátásvédelemre, illetve redőny is van az ablakokon.

fényáteresztő roletta másik előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen nyílászárón lehet alkalmazni, csak méretre kell rendelni. A fényáteresztő roletta rugós vagy gyöngyláncos változatban kérhető, a mozgatása az ablak típusától függ. A rugós roletta minden ablakhoz illik, de a gyöngyláncos roletta a tetőtérben nem tud működni. Kérjen egyedi méretben gyártott fényáteresztő rolettát, ha színben, szerkezetben és méretben is a saját ablakaira illő árnyékolót szeretne használni!

A beltéri árnyékoló megrendelésével kapcsolatban haladéktalanul keressen minket! Amint felveszi velünk a kapcsolatot, mi összeállítunk Önnek egy személyre szabott árajánlatot az egyedi árnyékolójához. Az árnyékoló elkészülését követően azonnal kiszállítjuk a terméket és már csak a felszerelés marad hátra. A részletekről kérjen felvilágosítást a honlapunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén!


Webáruház készítés