Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Hétfőtől - péntekig

08:00-16:00-óráig

06-20-540-1313

email:

info@rolodiszkont.hu

Házhozszállítás

A vásárlás minimum összege bruttó 2.000.-Ft.

(szállítási díj nélkül)

Belföldi szállítási díjak:

0-50.000.-Ft-ig

utánvéttel 1.990.-Ft

 előreutalással  1.290.-Ft

Futárszolgálattal maximum 240 cm-es csomag szállítható!

A 240 cm-nél nagyobb termékek kizárólag a telephelyünkön vehetőek át.

 

Bankszámlaszám:

10402128 - 50526781 - 75521006
Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Cégadatok:

Cégnév: ROLÓ 2000 Kft.
Cím: 2373. Dabas, Vasút út. 99.
Telefon: 06-20-540-1313
Webáruház:

Google+
YouTube
Pinterest

Szalagfüggönyök

Fő kategória >Szalagfüggönyök

...SZALAGFÜGGÖNY...

 

Szerkezete:
A szalagfüggöny karnis színterezett fehér, 25 mm*46 mm-es alumíniumprofil, amely mennyezetre klipszes, oldalfalra konzolok segítségével rögzíthető.

Függönylamellák:


Legelterjedtebb a 127-mm szélességű, de rendelhető 89- és 63 mm-es szélességben is. A 89- és 63 mm-es szalagok felára 20%.

A szalagfüggöny lamellák tulajdonságát fényáteresztő képessége, anyaga, szélessége, tűzállósága, színe szerint lehet csoportosítani. Fényáteresztő képessége szerint lehet fényzáró, amely képes a nap sugarait teljesen kizárni a helyiségből, és lehet fényáteresztő, amely a szalagfüggöny lamella anyagtól függően szűri meg a nap sugarait, így ötvözi a hagyományos függöny-sötétítőfüggöny funkciókat.

 

Működése:

A karnisban helyezkednek el a lamella oldalmozgatását és forgómozgását elősegítő szerkezeti alkatrészek. A karnis két végén található a hajtómű és karnisvég. A hajtómű működtetésével áttételesen forgatjuk a lamellákat 180 fokban tetszésünk szerint, a gyöngylánc segítségével, illetve az ún. kocsikra akasztott lamellákat oldal irányban mozdíthatjuk a zsinórzat segítségével. A vezetősínre egy vállfa-szerű alkatrésszel csatlakoztatjuk a textíliát, vagy más néven a lamella garnitúrát. A lamellák feszességét és szinkron mozgását a lamella alján található lamella
súly és rendezőgyöngy biztosítja.

 

A szalagfüggöny elhúzásának iránya többféle lehet

-kezelőhöz gyűjt (normál változat)
-kezelővel ellentétesen gyűjt (abban az esetben ajánljuk ha a nyílászáró egyik oldalán csak a kezelőszerkezetnek van hely)
- kettényíló (abban esetben ajánljuk ha a nyílászáró középen nyílik vagy ha a középen van egy olyan nyílászáró ami nyílik)
- középre gyűjt (csak akkor ajánljuk ha a szalagfüggöny minimum 2 nyílászárót takar és mindkettő oldalt nyílik.)

 

A szalagfüggönyt lehet,

- mennyezetre
- álmennyezetre
- oldalfalra szerelni.

Mozgatása:


- kézi mozgatással, két húzózsinórral könnyedén elhúzza és fordítja a szalagfüggöny lamellákat.

 

 


 Corra
1 640 Ft (brutto)
 Evelin
1 800 Ft (brutto)
 Sandra
1 790 Ft (brutto)
 Vesna
2 300 Ft (brutto)
Beata
1 850 Ft (brutto)
Peggy
3 550 Ft (brutto)
Polly
1 850 Ft (brutto)
Ray
Ray
2 300 Ft (brutto)
Sharon
5 600 Ft (brutto)

Sorrend:

Szalagfüggöny alkalmazásával bármelyik helyiség sötétíthetővé válik!

Szalagfüggöny alkalmazásával bármelyik helyiség sötétíthetővé válik! Legyen szó magáningatlanról, vagy irodahelyiségről, a tulajdonosok számára problémát jelenthet bizonyos helyiségek megfelelő sötétítése, mivel szerkezetileg nem biztos, hogy alkalmasak például a redőnyök beépítésére. Szerencsére a problémára létezik egy nagyon egyszerű megoldás, mégpedig a szalagfüggönyök.

A szalagfüggönyök a szerkezeti adottságaik és könnyű felszerelhetőségük miatt bármilyen helyiségben megfelelően biztosítják az árnyékolást, ennek köszönhetően nem kell semmilyen átalakításokba belefogniuk az ingatlanok tulajdonosainak. Ha Ön is szeretne olyan helyiségbe szalagfüggönyt, ahol nem megvalósítható a redőny beépíttetése, forduljon hozzánk bizalommal! Az árnyékoló rendszerek terén széles méret- és színkínálatot biztosítunk a vásárlóknak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Bővebb információkat a szalagfüggönyökről elérhetőségeinken kaphat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen!


Webáruház készítés